Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja po wizycie, maly 3340g, szyjki nie ma, rozwarcie na 1,5 cm, zapis ktg super
Później wizyta u przedziwnego lekarza.
Jedna dziewczyna miała wątpliwości co do cewnika,bólu w czasie porodu itp. więc parę osób jej opisało swoje doświadczenia min. ja
Nikt tutaj nie opisuje swojego porodu..Bez przesady. Chyba za bardzo przewrażliwiona jesteś
Jestem w stanie Cię zrozumieć. Wiesz.. Też byłam w ciąży
Nie ważne. Przepraszam jak kogoś uraziło to co napisałam na temat moich przeżyć w czasie porodu..
acia 20 - wow to naprawde dziwne zeby schudnac w ciazy tyle i to jak nie wymiotowalas, moze przez stres jakis...
mnie sie wydaje ze juz zaczynam tyc, choc jem umiarkowanie, normalnie zeby nie czuc glodu, ale wg mnie to w ostatnich 2 tyg brzuch mi mocno urosl co jest dla mnie dziwne bo ponoc zaczyna rosnac po 12 tyg dopiero przewaznie, no ale moze to takie zludne wrazenie przez wzdecia
Mdłości, brak mdłości, ból cycków, brak bólu cycków, wysypka, tycie, chudniecie, ospałość, napady energii, wspaniały humor, wisielczy humor, duży brzuch, mały brzuch..... i tak moge do wieczora
Także nie dziw się niczemu tylko się obserwuj i ciesz ciażą ;-) Ja miałam brzuszek widoczny w miarę szybko - a z kolei na dziś przytyłam tylko 2 kg, więc zobacz jaki paradoks
Mnie to sie wogóle wydaje, ze ja np "grubiej" w ciaży wygladałam w 20 tygodniu niż w 32 .... no bo teraz to już mi kulka z przodu siedzi, nie mogę powiedzieć...

nie chcę do tego szpitala 

rzadko kiedy mu się uda symetrycznie usiedzieć