Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jakaś trauma mi pozostała... i ostatnio miałam takiego doła, że przeryczałam cały wieczór przypominając sobie co było....
Ale to może wszystko dlatego, że syna rodziłam będąc bardzo młoda i szoku doznałam. 

Tylko, ze jak "ośmieliłam" się go dzisiaj poprosić zeby zmienił nastawienie podlewania ogóródka, bo włącza się o 5 i teraz przy otwartych oknach mnie to budzi to sie zrobiła afera bo się przyczepiłam do ogródka
Jak wspomniałam, że przecież wczoraj on miał cały zły dzień, bo go o 5 obudziło podlewanie ogródka i sie rzucał i właściwie dlatego o tym dzisiaj mówię, bo jemu też przeszkadzało to sie okazało, że ja się czepiam ...... a potem już poszło.....
.
. Jakaś dzisiaj niewyspana jestem. Wczoraj brzuch ciągle miękki, bo praktycznie nic nie robiłam oprócz małego ogarnięcia mieszkania.
[/urlKaki, przecież Ty masz termin na 26 dopiero A dziś jest 10.. Ja też 3tyg. przed porodem na wizycie nie miałam szyjki i co ? I jeszcze się przenosiła tydzień gratis Także wyluzuj,masz jeszcze czas
A co do szyjki to w Twoim profilu ejst napisane ze 5 dni przed tp miałas szyjkę długa na 1cm i miałas "masaż szyjki", dla mnie to inna inofrmacja niz brak szyjki i rozwarcie. Dlatego nie sugeruje sie tym, bo każda z nas tu na forum jest inna
Dziewczyny, nie nakręcajcie się tak na szybsze porody bo statystyki mówią same za siebie. Czyli większość z nas dociągnie przynajmniej do 39tyg. Co do szyjek, mi wody się sączyły, rozwarcia w ogóle nie miałam,czop mi w ogóle nie odszedł a szyjkę miałam dość długą i jak to położna stwierdziła....ojjjjj od dupy strony żeś zaczęła z tym porodem... ;) No i zaczęłam swój 12h poród;) A dużo tu takich dziewczyn szyjkowo-rozwarciowych hehe które dotrwały do 40tyg;)

na ten moment .... tzn - tak mówie dzisiaj, jak czuje sie super, nic mnie nie boli, nie jest mi jeszcze baaardzo cieżko i bardzo nie puchnę - ale mam świadomość, że jak już fizycznie nie bedę dawała rady to będę z Młodą pertraktowała natychmiastową ewakuację z brzucha

U mnie z nowu zaczely sie skurcze nieregularne.Jak sie beda nasilac to pojade do gina

CObraczku fakatycznie jak beda sie tak powtarzac to idz do lekarza
a ja myślę, że może to tylko przepowiadające. Pogadaj z synkiem niech jeszcze z 3 tyg wytrzyma Jak Cię będzie to bardzo niepokoić to pewnie jedź do lekarza i się nie zastanawiaj. Trzymam kciuki, żeby to był tylko strach mamy
Zastanawiam sie co dalej jeszcze bedzie.Przepraszam,ze tak marudze,ale juz mam dosc powoli.

właściwie dlatego o tym dzisiaj mówię, bo jemu też przeszkadzało to sie okazało, że ja się czepiam ...... a potem już poszło.....

u nas też jest tak, ze MY mamy z górki i MY damy radę, ale to JA sie czepiam 

CHŁOPY! 
a okazuje sie (potwierdzone przez pediatrę), że to normalne, bo Maluszek tak reaguje na nową florę bakteryjną (szpital - dom) i nowe otoczenie - i żebyśmy nie wpadały w załamanie, że to my robimy coś nie tak, bo to normalne. Spotkałyscie się z czymś takim? A Mamusie, które juz powrót ze swoim Skarbem mają za soba potwierdzają?

Katkau nas też jest tak, ze MY mamy z górki i MY damy radę
ale tak tak tak, jak najbardziej, DAMY RADĘ, MAMY JUŻ Z GÓRKI