Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kaki, przecież Ty masz termin na 26 dopiero A dziś jest 10.. Ja też 3tyg. przed porodem na wizycie nie miałam szyjki i co ? I jeszcze się przenosiła tydzień gratis Także wyluzuj,masz jeszcze czas
Dziewczyny, nie nakręcajcie się tak na szybsze porody bo statystyki mówią same za siebie. Czyli większość z nas dociągnie przynajmniej do 39tyg. Co do szyjek, mi wody się sączyły, rozwarcia w ogóle nie miałam,czop mi w ogóle nie odszedł a szyjkę miałam dość długą i jak to położna stwierdziła....ojjjjj od dupy strony żeś zaczęła z tym porodem... ;) No i zaczęłam swój 12h poród;) A dużo tu takich dziewczyn szyjkowo-rozwarciowych hehe które dotrwały do 40tyg;)
U mnie z nowu zaczely sie skurcze nieregularne.Jak sie beda nasilac to pojade do gina
CObraczku fakatycznie jak beda sie tak powtarzac to idz do lekarza
a ja myślę, że może to tylko przepowiadające. Pogadaj z synkiem niech jeszcze z 3 tyg wytrzyma Jak Cię będzie to bardzo niepokoić to pewnie jedź do lekarza i się nie zastanawiaj. Trzymam kciuki, żeby to był tylko strach mamy
właściwie dlatego o tym dzisiaj mówię, bo jemu też przeszkadzało to sie okazało, że ja się czepiam ...... a potem już poszło.....
Katka u nas też jest tak, ze MY mamy z górki i MY damy radę