Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Oj coś mi się nie chce wierzyć 

Ja wiem jakie humorki ma kobieta w ciąży
Mój biedny mąż opowiadał,że przez całą ciąże dałam mu tak popalić jak nigdy. W sumie potrafiłam się czepiać o byle co,a jak mąż pytał o co mi chodzi i dlaczego, to sama nie wiedziałam o co właściwie mi chodzi. Także ja bym się tam na nią nie złościła,bo hormony robią swoje
Ma juz kilka lat nic dziwnego,ze odmawia posluszenstwa.Jak troche sie lepiej poczuje to pojade do plusa i wezme cos na doladowania.
Hehe Mnie za to najlepiej omijać szerokim łukiem na tydzień przed @
A w pologu, jakie ma sie humorki :D Niekiedy lepiej bez kija nie podchodzic do mnie :D
niz w ciazy, bo w ciąży jakos wyjatkowo charakter mi się złagodził
ale jak sobie wyobrażę mój charakterek+uciązliwości połogu (ja nigdy nie nosiłam podpasek i jak sobie tylko pomyślę, ze coś mi tam leci i coś mam w majtach to jestem wk...iona)+ że mnie coś boli (a boleć bedzie na pewno)+ ból cycków przy karmieniu + płacz Maluszka (a ja oczywiście nie wiem o co chodzi i napewno jestem beznadziejną matką
) + niewyspanie+ itp+itd = chyba powinnam się wyprowadzić sama od siebie 
pozatym pojedyncze przepowiadacze i skurcze w pachwinkach. Na szczescie dzis pogoda fajniejsza wiec wszytsko znosze dobrze
a dodam ze miałam w 30 tyg szyjke ponad 3,5cm długa, swoja drogą jestem w szkou ze w 3 tyg skrócila sie do zera i rozwarła
KAKAI zazdroszczę tych tygodni już ja zamiast 2 wolalabym mieć z przodu 3;/ja też czasem czuję parcie na odbyt;/ale to może przez zaparcia:( No nic zobacze jak za parę dni nie przejdzie pójdę na nieplanowaną wizyte do ginekologa
ja na szczescie zaparc nie mam u mnei ten nacisk pojawil sie moze z tydzien temu i jest coraz silniejszy
. Też mi Mała po szyjce gmera. Pojutrze wizyta, pierwszy raz czekam jak na zbawienie. Póki co oszczędzam się, dzisiaj tylko małe zakupki i obijam się. Przyszły 2 bluzki ciążowe, jestem bardzo zadowolona, bo ostatnio coś Mała tak przykoksowała, że w te sprzed ciąży nie wchodzę.
[/urlto kiedy masz @??

. Myślałam, że padnę, więcej tektury, opakowania niż zawartości
.
[/url
a potrafiła być głodna nawet 15 minut po karmieniu. Wcześniej w szpitalu miała za niską glukozę, więc była przymulona i trzeba ją było "przymuszać" do jedzenia.
Ucałuj od nas Frania ! 
A ja kurcze nie mogłam patrzeć w szpitalu na babki, które w zaawansowanej ciąży lub krótko po porodzie paliły fajki w wc... Masakra! :/
A ja kurcze nie mogłam patrzeć w szpitalu na babki, które w zaawansowanej ciąży lub krótko po porodzie paliły fajki w wc... Masakra! :/
--

Dziewczyny czy to co nazywacie siarą to się zaczyna od takich żółtawych grudek z sutków? I w jakim tygodniu to Wam się zaczęło.