Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mogę rodzic :)
Kakai co sie może dziać ? Mogę rodzic :)
Kakai co sie może dziać ? Mogę rodzic :)
no sie domyslam, tylko zmylil mnie emot-->
Madzinka widzę, że wyprawka ruszyła pełną parą
Tak, już prawie wszystko mamy, jeszcze wanienka i przewijak :). Ciuszki poprane, poprasowane, ale coś mi się ciągle wydaje, że mało . Chyba zaproponuje babciom, żeby po jednym zestawie śpioszków z kaftanikiem czy pajacyku kupiły, bo praktycznie nic nie mam na 56. A moja teściowa rwie się do zakupów, tylko co kupi to niepraktyczne, ostatnio dostałam od niej rampersa na 3-6 z krótkimi spodenkami, wcześniej też na 3-6 komplecik króciutkie spodenki i bluzeczka, a przecież wtedy zima będzie. Skoro tak bardzo chce kupić coś, to chyba jej podpowiem, mam nadzieję, że się nie obrazi.
A wczoraj kupiliśmy w końcu na allegro kosz mojżesza i kilka innych dupereli w zestawie .
Tylko imienia nadal brak... Stanęło na Małgosia, Basia lub Karolina .
jakieś fatum ciążowe, czy jak? Ja właśnie czekam na nową, bo reklamowałam lodówkę, która padła zaraz po gwarancji...
Dla niewprawnych i niedoświadczonych mamuś - jak segregujecie ciuszki jak nie mają rozmiaru? Bo np poprzedniczka wycieła metke? Ja mam takich b. dużo i tak na przymierzanie jedno do drugiego nic mi nie wychodzi - jakieś zaćmienie ciążowe mam.....
I wszystkie mam wymieszane
No właśnie ja też o was myślałam z tymi ubrankami, no tylko jaka ty jesteś szczuplutka !!!!i jaki brzuszek mialaś zgrabny , mój już pokaźny pokazałam pod kartą ;/// wiec jak patrze na Wasze brzuszki zgarabne w 20 tyg. a mój co prawda dużo czynników odróżniających 2-ga ciąża(pierwsza 20 kg z czego wszystko było dużo dziecko łożysko, wód !!!)moja waga, mąż wysoki 196 , no i dwójka pod serduszkiem,już całkiem długaśna i silna.
Ulcia ja nie sugeruję się rozmiarem z metki, tylko przystawiam jedne do drugich
Dla niewprawnych i niedoświadczonych mamuś - jak segregujecie ciuszki jak nie mają rozmiaru? Bo np poprzedniczka wycieła metke? Ja mam takich b. dużo i tak na przymierzanie jedno do drugiego nic mi nie wychodzi - jakieś zaćmienie ciążowe mam.....
Ja też przykładami ubranka jedno do drugiego i stwierdzam, czy większe czy mniejsze :)
Zresztą tak też ciężko, bo jedno niby krótsze, ale szerokie, inne długie i wąskie... Co firma to inaczej
: Stanęło na Małgosia, Basia lub Karolina
Judka z tym znieczuleniem to nie wiem, sama mam dylemat, brac czy nie brac....
wiem tylko, że te kobiety, które rodziły raz bez znieczulenia a drugi raz ze znieczuleniem to mówią, że nigdy w życiu nie urodziłyby bez,
to ja jakis ewenement jestem....pierwszy raz rodzilam ze znieczuleniem a drugi bez...i gdyby kiedykolwiek jeszcze przyszlo mi podjac taka decyzje...to wybralabym porod bez...chociaz sama nadal nie moge uwierzyc w to jak polozna dala rade mnie przekonac, ze zzo jest mi calkowicie zbedne...
do dentysty ide zawsze na zywca;D
z drugiej strony ja nienawidze igiel.
Dziewczyny, a czy przed badaniem na glukoze to trzeba sie jakos przygotowac..? Dzien wczesniej czegos nie jesc albo jesc...?
edzia na blizniaki radze 50 i 56 nawet jak beda donoszone to raczej wiecej niz 3 kg kazdy nie bedzie mial, 56 na 100% beda dobre, 50 uwazam ze tez beda ok (dla przykladu moje niedonoszone na 2 kg nosily r. 44) zagraniczna numeracje to bym kupowala tiny baby do 3,4 kg beda dobre na pewno :]