Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Położna na sr mówiła, że to ściema z tymi żelami. Nawet tłumaczyła, co tam jest w składzie i dlaczego efekt mizerny, ale nie powtórzę. Jedyne co ponoć potwierdzone naukowo to masaż krocza, bo wzmacnia śluzówkę pochwy i rzadziej się pęka. Ale pewnie jak ma się pęknąć, to cuda wianki nie pomogą .
cobraczku mojej kolezance gin zamiast tego zelu zaproponował ta kupna lewatywe bo ponoc efekt jest ten sam - chodzi o poslizg i lepsze wyslizgiwanie sie maluszka. Ona rzeczywiscie tego uzyła ( tej lewatywy) i była zadowolona :)
Yyyy tylko lewatywe to nie w wten otwor sie podaje... Wiec jaki ma zwiazek z nawilzeniem krocza?
lewatywa to parafina jej zadanie to nadac poslizg, apteczna jest jałowa i mona ja spokojnie podac dopochwowo w czasie porodu :) nie ze w tyłek i to ma pomóc
lewatywa to parafina jej zadanie to nadac poslizg, apteczna jest jałowa i mona ja spokojnie podac dopochwowo w czasie porodu :) nie ze w tyłek i to ma pomóc
i tak bedzie najlepiej, pogadaj niech Ci cos zaproponuje nie za 400zł :) jesli ma Ci to dac komfort psychiczny to to wykorzystaj :)--
Moja bacia,ktora byla lekarzem zawsze powtarzala,ze grunt to pozytywne nastawienie psychiczne
Jak ci pislam pod wykresem teraz jest wyprzedaz i w h&M ,maja taka romiarowke :)
Co popłakałam, to moje, ale tak się pocieszyłam, że jeśli byłoby naprawdę źle, to lekarka wysłałaby mnie do szpitala na sterydy właśnie...
Leneczka8484 Ty jestes z lubleskiego?
--
U nas mega ciężka noc, ciągłe wybudzanie z powodu ostrych bóli podbrzusza. Od rana też coś męczy i dręczy w podbrzuszu. Oby to znak, że coś się zaczyna rozkręcać.
Cobraczek, ja pochodzę z Lublina i moi rodzice tam mieszkają.
Kiedy mialas zalozony ten pessar?
Leneczka, a ta operacja córeczki, to coś poważnego?
Niby zabieg ale w znieczuleniu ogólnym wycięcie migdałka gardłowego,przycięcie podniebiennych i przecięcie błon bębenkowych z powodu wysiękowego zaplalenia uszu;/
Mam do was pytanie- były już dziewczyny w podobnej sytuacji? A może któraś z Was tak miała?
Wczoraj się dowiedziałam, że moja szyjka ma 0,5cm Na szczęście jest zamknięta.
Już kóryś raz mnie w nocy złapał ból po prawej stronie tak na dole z boku - chyba jak sie jakos przeciagam, albo napinam ten bok - taki rwący, aż "zwijający mnie" ból może to jakieś więzadła albo cuś....jak sie rozluźnie, zmienie ppozycje to za jakiś moment przechodzi....
No i my tarczycowe troche inaczej zmiany pogody odbieramy.