Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dorzuciłam jeszcze w kołysce widziałam Ją
... Zadna z Was nie miala klopotow z anemią... ? Nikt nie pomoze..?
Jest mi strasznie smutno bo ja zawsze mam tyle energii ze moge gory przenosic a teraz.. dalej mam tyle energii tylko sil brak
penny a na rozpakowanych sie juz zameldowalas??/ bo jak nie to moze razem to zrobimy??? ja sie ciagle jakos za to zabrac nie potrafie hihih...wciagnal mnie ten watek na dobre...i az by sie chcialo zaczac to wszystko od poczatku...;)
bo jak chcesz wydruk pdf to musisz zadzwonic do swojego laba i poprosic zeby oni ten wynik u siebie drukneli, wtedy u Ciebie sie pojawi w pdf dopiero
Pytanie do dziewczyn, ktore korzystaly/korzystaja z wynikow online z diagnostyki.
Czy jest możliwość, że w takiej sytuacji może urodzić się wcześniej czy raczej to tylko pomiar usg i dzieci takie zazwyczaj rodzą się w terminie (oczywiście biorąc pod uwagę że ciąża do końca przebiega prawidłowo) ?
Dziewczyny jeśli wiecie coś na ten temat, to napiszcie czy gdy dziecko na usg wyprzedza termin (Waga i wszystkie inne wymiary) np. o 2-3 tygodnie, to jak to się ma realnie do terminu porodu?
Pytanie do dziewczyn, ktore korzystaly/korzystaja z wynikow online z diagnostyki. Co trzeba zrobic, zeby sie wyswietlil wynik? bo ja po zalogowaniu widze tylko spis badan jakie mialam i jak klikam to nie wyswietla mi sie wynik.