Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny, czy Wasze Maluszki też Wam dawały tak boleśnie po pęcherzu? Mnie czasem aż zgina z bólu, jakby ktoś mi pęcherz rozdzierał...:/ To normalne?
No Ba . Ja to wiem, a tym gapiom mam ochotę pow.
Ja to jestem taka, ze jak ktorys moher mnie mierzy wzrokiem to od razu sie meza pytam, czy wygladam jak ufolud bo sie stare baby na mnie gapia jakby ufoka zobaczyly :P a on standardowo odpowiada, ze moze kobiety w ciazy nie widzialy i dlatego sie gapia jak nienormalne :P powiem, ze dziala, bo babsko sie peszy i sobie idzie daleko od nas :P
Nie masz sie co przejmowac, ciaza to cudowny rozdzial w zyciu, ciesz sie nia, badz z niej dumna i nie zwracaj uwagi na jakies stare baby, bo one wscibskie sa, byly i beda dalej :P
Ja chodzę dumna z brzuszkiem i cieszę się jak się gapią (mało kto przechodzi obojętnie) i nie wiem jak się przyzwyczaję być bez brzuszka, bo uwielbiam tych wlepiających gały ludzi
--
Kobiety w ciąży obsługujemy poza kolejnością.
witam , wrócę do glukoy . Wiecie moze czy jest to standardowe badanie , czy tylko jak jest wskazanie ? Nie miałam robionej i nawet nie mam zaleconej , a nastepna wizyta w 34 tyg
Nie maluj się w ciąży – bo dziecko będzie transwestytą .....
moja Natala miała rezonans magnetyczny,