Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas był dziś ciężki ranek, bo moja Natala miała rezonans magnetyczny, więc przeżyliśmy mały dramat. Była tak przerażona wyglądem tej maszyny i jej dźwiękiem, ze telepała się jak osikaNa szczęście udało nam się ją nakłonić, żeby leżała nieruchomo, ale kiedy wyjechała z tej tuby to dała taką histerię, że pół godziny nie mogliśmy jej uspokoić. Jeśli mimo wszystko okaże się, że zdjęcia nie są dość dobre następnym razem będziemy musieli się zgodzić na narkozę (mam obawy...)
dobrze że jest n tyle dzielna że chociaż tam się położyła , oby był wyraźny obraz badania i nie musiała tego drugi raz przechodzić
Ależ Wam się spieszy do Nieprzespanych nocek

.
. Co to będzie przy końcówce?
[/url

A najbardziej to juz chciałby chyba mój mąż. Od tygodnia za mną chodzi i marudzi że mogłaby już wyjść.
Aż mnie zadziwia - co prawda jego wersja jest taka, że mogłaby już ta mała wyjsć, to miałby z kim pogadać, bo żona mu się nie udała
(oczywisćie w zartach) ale faktycznie ostatnio mu sie jakos już do tego małego człowieka tęskni 
powiedz jaki rozmiar ubranek teraz jej zakładasz?tą kieckę, co ma na zdjęciach+ plus leginsy rozmiar Tiny Baby :)
odezwała się ta co jej nie było śpiesznopo dziejszej nocce (po 2 h snu) schowałabym Nadię choć na 2h do brzuszka jeszcze :D Tak, tak babie to się nie dogodzi :D
edzia ja dopiero teraz jak o Welnowcu napisalas to sie zorientowalam, ze z tych samych stron pochodzimy :)

to zalezy od dziecka ,moja Martynka spala od 19-6-7-rano bez pobudki od kiedy skonczyla 3 tygodnie :)))))
U nas wykluczono już na pewno: migdałki, uszkodzenia mechaniczne, toksoplazmozę, cytomegalię i inne choroby wywołujące zaburzenia słuchu. Poza tym nikt w rodzinie nie ma stwierdzonej wady słuchu, więc diagnoza nie jest łatwa. Niestety ponoć często przyczyna nie zostaje poznana nigdy...Dziewczyny od jutra zaczynam pomiar tempki...

w poniedziałek już BIG DAY?
. Bo w poniedziałek badania, we wtorek kwalfikacja, a sroda rano cięciecho czyli cc bedzie???
BIG DAY w środę . Bo w poniedziałek badania, we wtorek kwalfikacja, a sroda rano cięcie
Cudowna data
u mnie w rodzinie wiekszość osób urodziło się 18 (ja rwnież) i moja Malutka ma termin na 18 (tyle że sierpnia) 
No to możemy podać sobie rękę bo w poniedziałek tez do szpitala idę :)))