Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas był dziś ciężki ranek, bo moja Natala miała rezonans magnetyczny, więc przeżyliśmy mały dramat. Była tak przerażona wyglądem tej maszyny i jej dźwiękiem, ze telepała się jak osika Na szczęście udało nam się ją nakłonić, żeby leżała nieruchomo, ale kiedy wyjechała z tej tuby to dała taką histerię, że pół godziny nie mogliśmy jej uspokoić. Jeśli mimo wszystko okaże się, że zdjęcia nie są dość dobre następnym razem będziemy musieli się zgodzić na narkozę (mam obawy...)
Ależ Wam się spieszy do Nieprzespanych nocek
A najbardziej to juz chciałby chyba mój mąż. Od tygodnia za mną chodzi i marudzi że mogłaby już wyjść.
tą kieckę, co ma na zdjęciach+ plus leginsy rozmiar Tiny Baby :) powiedz jaki rozmiar ubranek teraz jej zakładasz?
po dziejszej nocce (po 2 h snu) schowałabym Nadię choć na 2h do brzuszka jeszcze :D Tak, tak babie to się nie dogodzi :D odezwała się ta co jej nie było śpieszno
edzia ja dopiero teraz jak o Welnowcu napisalas to sie zorientowalam, ze z tych samych stron pochodzimy :)
to zalezy od dziecka ,moja Martynka spala od 19-6-7-rano bez pobudki od kiedy skonczyla 3 tygodnie :)))))
Dziewczyny od jutra zaczynam pomiar tempki...
w poniedziałek już BIG DAY?
cho czyli cc bedzie???
BIG DAY w środę . Bo w poniedziałek badania, we wtorek kwalfikacja, a sroda rano cięcie
No to możemy podać sobie rękę bo w poniedziałek tez do szpitala idę :)))