Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Uhh co to była za noc... Młody zrobił nam fałszywy alarm i do 6 byliśmy na nogach... Skurcze co 6-7 minut, a potem jak ręką odjął... Chociaż krzyż bolał mnie jeszcze z godzinę tak, że nie mogłam spać... A miałam taką nadzieję, że to już, chociaż jakoś tak czułam, że to jeszcze nie...--
Co za dzieci! Nadziei matkom narobią i idą spać Ale przynajmniej wiem, że ten seksik to nie na darmo na liście naturalnych wywoływaczy jest Będziemy powtarzać
A ja nie chodziłam do sr (bo nie miałam możliwości) i dałam radę nawet z oddechami, wystarczyła dobra położna,
Cobraczek a wypij cos ciepłego, zjedz cos i usiadz spokojnie moze akurat, a jak sie denerwujesz to bierz mała i jedz z nia
Cobraczek no to na szczęście ,że już się rusza.
w cukrzycy ciazowej to juz jest tak mało?? bo ja mam taki, albo nizszy na codzien ale dobrze, ze juz jest ok :)
oranda ja mam takie twardnienia od 23 tc ale ja mam leki
cobraczek a jak je odczuwasz ,a masz takie wrażenie jak by cię cały czas brzuch bolał i jak często masz te skurcze one są od góry brzucha czy bardziej na dole.
Oranda, ja też mam twardnienia często, kilka na godzinę. Dopóki nie boli to jest ok. Fenoterol bierze się (chyba) na wstrzymanie skurczy, które mogą rozpocząć poród, a skurcze BH mają na celu przygotowanie macicy do porodu i nie ma sensu ich wstrzymywać. Skoro stwierdzili u ciebie długą i zamkniętą szyjkę to moim zdaniem nie ma się czym przejmować.
asia plamień nie mam ale , brzuch boli prawie przez cały czas tylko momentami tak mocniej i tych skurczy to mam więcej niż 4 na dzień , a jak przekręcam się z boku na bok to brzuszek twardy jak kamień najbardziej jest napięty tak na połowie piersi a pępka, może się tak ułożyła
--
judka25 ale dziewczyny z krazkami, rowniez moga sie stosowac do picia herbaty z liscmi malin i do wiesolka?czy lepiej zapytac o to gina?