Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
właśnie!!!
Cobraczku położna mówiła o ciąży przebiegającej bez problemów, więc myślę, że lepiej zapytać dla pewności, choć mówiła też że wbrew powszechnej opinii sama herbata nie wywołuje skurczy tylko przygotowuje macicę do porodu i jej zadanie jest w czasie trwanie porodu, czy jakoś tak (dokładnie to tłumaczyła, ale nie jestem w stanie tego powtórzyć).
Olej z wiesiolka wywoluje skurcze macicy,stosowalam go przed ciaza w trakcie miesiaczki...Zapytam dla pewnosci gina albo polozna
Ee, moje dziecko urodziło się w niedzielę, z najbardziej pracowite z całej naszej trójki
witam juz z Warszawy...i prosto z drogi pojechalismy do szpitala. ..Regularne skorcze co 5 min... i uwaga powoli rodze... szyjka sie skraca i rozwiera wewnetrznie. ..zostalam odeslana do domku i czekamy na rozwoj wydarzen...
Próbuję też od jakiegoś czasu kupić szafę do pokoju dziewczynek
Tzn. jak pierwsze dziecko wczesniej to drugie raczej też, czy nie? Bo jakoś tak od początku założyłam, że do wrzesnia raczej nie dotrwam.
moze znacie kogos kto stosowal podczas porodu Elle Tens
istnieje jakaś zależność pomiędzy kolejnymi ciążami?
Dziś, w pierwszym dniu 38 tygodnia, po 2h od odejścia wòd, siłami natury, o godzinie 2:05 przyszedł na świat nasz ekspresowy Julian. 3000g, 50 cm, 10 pkt.
Ponawiam pytanie, moze znacie kogos kto stosowal podczas porodu Elle Tens? Jestem ciekawa czy naprawde zmiejsza bole.. bo juz powoli zaczynam o nim myslec ;)
Tzn. jak pierwsze dziecko wczesniej to drugie raczej też, czy nie? Bo jakoś tak od początku założyłam, że do wrzesnia raczej nie dotrwam.
moja najstarsza 31,4tc kolejna 42,1 :), ale u mnie inna abajka była bow pierwsezj ciazy gestoze miałam :)
musze ja miec chocby nie wiem co, TŻ ma ze mna teraz przesrane
bo jak pracuje to wracam znorana i nie mma siły na nic, a tak siedze i wymyslam, siedze sama i kisne juz na tej kanapie
, ja na odległość wymyślam teraz popędzam M. co by nap.szybko podanie o mieszk. bo chciała bym nie na ostatnie dni a już powoli szykować się na wielkie powitanie .Ciekawe tylko czy to że jestem w połowie drogi do przyjścia na świat Maluchów uwzględnią jako jeden z głównych powodów powinniśmy dostać jak najszybciej mieszk