Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai, jestem już. Miałam wczoraj regularne skurcze co 4 min więc pojechałam na ip, w nocy się wyciszyly i rano sie wypisalam do domu. Teraz pojadę jak główkę zobaczę, albo mi wody odejdą, po tej nocy na sali przedporodowej jakąś traume mam :-(
I mam wrażenie po tej nocy, ze nie urodze nigdy.. głupie to, wiem, ale tak się czuje jakbym limit na ip już wykorzystała
Tylko to wywoływanie mnie przeraża, a ono coraz bliżej...
A ja jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje, że tu jesteście (spakowanym i rozpakowanym ) bo jesteście moją jedyną lekturą ciążową a na SR dzisiaj po raz kolejny okazało się, ze jestem wyedukowana jak mało kto (a mnie sie wydaje, że nic nie wiem ) !! I to dzięki tym wszystkim naszym dyskusjom, rozmowom i dzieleniem się doświadczeniami - nie do przecenienia - aż mój M patrzył dzisiaj na mnie jak na zjawisko jak zadawałam pytania, albo wręcz jak odpowiadałam na pytania innych dziewczyn a cały czas się ze mnie smieje, że "siedzę" na tym forum i nic innego nie robię
Jednak muszę stwierdzić, ze tu (tu gdzie mieszkam) położne nie są tak wykwalifikowane jak w Polsce.
Dziewczyny ja chciałabym się tylko upewnić, bo wizytę mam za tydzień. Czy to prawidłowy wynik jak na obciążeniu glukozą 75 g. wyszło:
Na czczo 88
Po 1 godz. 108
Po 2 godz. 122?