Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

mam nadzieję, że Dziecię się ujawni, bo już mnie wkurzają przepowiednie wszystkich cioć i wujków..
a i muszę się pochwalić dokładnie o 3:48 obudziło mnie podskakiwanie w brzuchu, myślę że to była pierwsza czkawka - aż z wrażenia usnąć ponownie nie mogłam
lecę budzić Lubego i szykujemy się na pociąg :)
i w pewnym momencie tak jak by ze środka brzucha taki wielki kop aż wstałam i zjadłam.
i uświadomoś kolejny raz, kiedy do pracy wracam, potem coś na obiad upolować w tesco (zahaczając pewnie o dzieciowe ciuszki). Aj, ale pracowity dzień
.
[/url[/quote][quote=BlueCactus]Dziewczyny, czy czop śluzowy musi być podbarwiony krwią, albo brunatny? Nie wiem jak interpretować taki "zwykł" mleczny, gęsty wydzielający się w bardzo dużych ilościach.

a za każdym razem po wizycie w toalecie "budyń waniliowy"..
to pewnie zwykły śluz.
Budyń waniliowy i ja mam ostatnio, a jestem w 34 tyg. Przez chwilę przeszło mi przez myśl, ze to może czop, ale to przecież za wcześnie to pewnie zwykły śluz.
Ja tez tak mam, dokladnie budyn waniliowy czasem rozciagliwy i tak jak napisalam juz od 4 tygodni

Kakai"noo, brzuch mnie boli okresowo w srode mam moj TP z usg mały sprężaj sie!"No super możliwe, że się zaczyna
Gdyby nie to, że nasz "Mały" już jest mega duży i przeraża mnie poród gigant dzieciątka, to mogłabym i do sierpnia z brzuchalkiem chodzić. Jak to jest, na razie zagraża poród przedwczeny, lekarka zapowiada, na dniach na pewno pani urodzi, proszę szykowac się do szpitala. A tu nagle cisza...i nic się nie dzieje. Któż to zrozumie :D

) a jeszcze nie mam przecież kocyków, pieluszek..... wow, nie spodziewałam się, ze tego jest aż tyle! 
Jak prałyście ciuszki uzywane?
, więc Ulcia zabieraj się raz dwa
), niebieskie, zielone, zółte i takie jasno brązowe.... wow po prostu - ja chyba nie mam tyle ciuchów co moja nienarodzona jeszcze córcia 

jedyne co - to nastawiam sie na nie prasowanie (bo mam suszarke), ale to się okaże po pierszym praniu
, moje rzeczy po praniu już nie były tak piękne, jak nowe, ale po prasowaniu całkiem dobrze wyglądały
, dlatego lepiej zarezerwuj sobie więcej czasu
ja chyba nie mam tyle ciuchów co moja nienarodzona jeszcze córcia
dostaliśmy tyle ubranek, że prawie nie trzeba będzie prać 
tylko jeszcze dzidź musi to sobie uświadomić...