Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i w pewnym momencie tak jak by ze środka brzucha taki wielki kop aż wstałam i zjadłam.
[/quote][quote=BlueCactus]Dziewczyny, czy czop śluzowy musi być podbarwiony krwią, albo brunatny? Nie wiem jak interpretować taki "zwykł" mleczny, gęsty wydzielający się w bardzo dużych ilościach.
a za każdym razem po wizycie w toalecie "budyń waniliowy"..
Budyń waniliowy i ja mam ostatnio, a jestem w 34 tyg. Przez chwilę przeszło mi przez myśl, ze to może czop, ale to przecież za wcześnie to pewnie zwykły śluz.
Ja tez tak mam, dokladnie budyn waniliowy czasem rozciagliwy i tak jak napisalam juz od 4 tygodni
Kakai"noo, brzuch mnie boli okresowo w srode mam moj TP z usg mały sprężaj sie!"No super możliwe, że się zaczyna
Gdyby nie to, że nasz "Mały" już jest mega duży i przeraża mnie poród gigant dzieciątka, to mogłabym i do sierpnia z brzuchalkiem chodzić. Jak to jest, na razie zagraża poród przedwczeny, lekarka zapowiada, na dniach na pewno pani urodzi, proszę szykowac się do szpitala. A tu nagle cisza...i nic się nie dzieje. Któż to zrozumie :D
Jak prałyście ciuszki uzywane?
jedyne co - to nastawiam sie na nie prasowanie (bo mam suszarke), ale to się okaże po pierszym praniu
ja chyba nie mam tyle ciuchów co moja nienarodzona jeszcze córcia