Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jedyna rzecz, która mnie trochę zaniepokoiła to fakt, że główka już wstawia się w kanał!!
ceri ewa jest starsza od krzysia dokładnie o rok?
choć przynajmniej fel się już do mnie odzywa i jakoś fajniej patrzy na frania
Isiula zrobione
Jak sie mylam to poczulam jak lekko cos ze mnie wyplywa...Ciezko stwierdzic co to bylo,ale przyznam,ze nerwy sa i mam andzieje,ze to nie byly wody.....Krzyz to mi zaraz trzasnie...Ani lezec ani siedziec
Cobraczku ja mam pytanie, prosiła mnie leneczka8484. A więc, założyli Jej pessar i bidulka źle się czuje, tzn. pobolewa brzusio, krzyż i rozpiera w kroku... czy to normalne? Czy też miałaś takie dolegliwości?
A mam pytanko dziewczynki nie wiecie czym może odświeżyć tapicerkę w wózku? Ponieważ kupiliśmy używany chciałabym przeczyścić zwłaszcza budkę bo ma parę zabrudzeń. Czym to najlepiej wyczyścić?
Ja tylko przez chwile go czulam,pozniej sie ulozyl.Mialam plamienie a pobolewanie przeszlo na chwile teraz juz mam normalne skurcze przepowiadajace a i moze byc duzo sluzu przy krazku bo to normalne.
Jak ja boli to musi zglosic lekarzom...Gdzie ona to miala zakladane?w szpitalu?to niech idzie to zglosic,moze sie jakas infekcja wdawac bo to cialo obce i kazda z nas roznie reaguje...
Dziękuję Cobraczku bardzo. Tak, Milenka miała go zakładanego w szpitalu, wczoraj rano. Denerwuje się bidulka. Ciekawe jak dziś się czuje, bo wczoraj wieczorem to było kiepsko...