Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Właśnie się zastanawiałam, jak to jest z pieszczotami, jak się karmi...? da się jakoś w ogóle, czy wtedy już piersi się stają zupełnie nie erogenne dla kobiety?
w ogóle jak karmiłam to seks był dla mnie mało ważny [a normalnie mogę jak królik] - jednak prolaktyna skutecznie potrafiła libido zagłuszyć a mój mąż się od moich cycków z daleka trzymał
bo na mnie piersi dotychczas działały mocno
także się nie nastawiaj może na mega hiper turbo chwile uniesień bo może być słabo w tym temacie
tzn może ale nie musi bo a nuż będziesz w tej mniejszej grupie
Wytrzymamy wiec do jutra do cesarki. Trochę pojawił się stres ale nie ma odwrotu.
także się nie nastawiaj może na mega hiper turbo chwile uniesień bo może być słabo w tym temacie
jakby miałam poczucie, że one są dla Ninki teraz a nie dla męża i nie za bardzo miałam ochotę żeby je dotykał
Temu trzeba jeszcze przed porodem mężów udobruchać
bo kiedyś w DDTVN mówili o tym , że mężczyzna ma coś takiego, że jakiś czas po porodzie też nie postrzega swojej kobiety jako obiektu seksualnegow sensie ,że im też libido spada bo tak to natura wymyśliła, żeby sobie babeczka mogła chwilę dychnąć po porodzie hahahahah także dadzą radę panowie, spoko luz
oo tak dzis męzowy wąż w ruch
Pobrała mi GBS (jezuuuu to już?????