Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to chyba po pierwsze za bardzo pachnie, po drugie lekko tłustawe - i tak jakoś nie bardzo czuję aby na to pronto kłaść pachnące, wyprane w dzidziusiowym proszku ciuszki...
Dziewczyny mam pytanie z serii głupich - także bardzo proszę o wyrozumiałość dla ciężarnego mózgu :Czym myłyście szafki, szuflady, półki w komodach szafach itp? Chodzi mi oczywiscie o środek i specyfiki... czy tylko wodą?Bo ja zawsze wszystko czyszczę Pronto 9czy na zewnatrz czy we wnatrz) ale tak sobioe pomyslałam, że to chyba po pierwsze za bardzo pachnie, po drugie lekko tłustawe - i tak jakoś nie bardzo czuję aby na to pronto kłaść pachnące, wyprane w dzidziusiowym proszku ciuszki...--
http://akita4you.home.pl/The_First_Year_Carry_me_Near_Cream_5w1_Kolyska_Lozeczko_Nosidelko-916.htmlniemniej ciągle jeszcze zwlekamy, bo coś szkoda mi pieniędzy na 5-6 miesięcy użytkowania a przy takim Maluszku i tak czas leci jak z bicza strzelił... ani się nie obejrzę a kołyska pójdzie w odstawkę :/
Nie moge sie zdecydowac czy lezaczek czy krzeselko
Krzesełko to raczej jak Karolek będzie już siedział chyba
chyba, że po porodzie okaże się, że dziecko będzie tak absorbujące, że wszędzie po domu z Nim ruszać się trzeba będzie
moja 3 mi wszedzie towarzyszyła w tych lezaczkach i nigdy nie zdarzyło mi sie powiedziec, ze nic nie moge zrobic i latam całymi dniami w szlafroku po domu bo mam miesieczne dziecko i zero czasu ;)
Dla mnie to jak już pisałam będzie ułatwiało przez te pół roku współżycie (że tak to ujmę) domowników
jak dobrze pojdzie to 4 miesiecy
No mam nadzieję, że będzie szło dobrze jak najdłużej, po prostu zależy mi na tym, żeby starsza córa była jak najlepiej w tej sytuacji to możliwe wypoczęta idąc do szkoły, a jednocześnie móc bez większego problemu Młodą przetransportować do innego pokoju jak już będzie taka sposobność, żeby tejże również nie przeszkadzać w odpoczynku (miejmy nadzieję, że takie fazy będą)
tylko mamine ręce dawały radę ehhhhhh
A jasne, że może, ale ja się okazałam być nieoszczędna i zainwestowałam w tą kołyskę. Tak chciałam po prostu się z Wami podzielić tym zdjęciem, bo się z niej jak głupek cieszę.
Wózek też mam z małymi kółkami z przodu i pewnie spotkałabym się z falą krytyki i za to, ale nie mogłam się powstrzymać, bo "chodził" za mna cały czas. Taką mam jakąś dolegliwość widocznie
Jak dla mnie niepraktyczne
oj wiem co czujesz ja dzisiaj wydałam na różne takie atrakcje dla maluszka 800zł, a to ręcznik, a to myjka, a to tetrowe pieluchy a to laktator ręczny a to butelki.... a gdzie dalej?