Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na nospe uczulona jestem
.
[/url
. Uzywaliśmy go przez pierwszy tydzień po wyjściu ze szpital, teraz sporadycznie tylko, i na dodatek tylko i wyłącznie w salonie, bo tam ustawiam go pod wiatrakami który mamy na suficie, a w który Młody się namiętnie wpatruje...

) I jakiś chory system
bo położna zbadała tylko ciśnienie, serce dzidzi i mocz papierkiem, a na moje skargi o skurczach odpowiedziała, że to normalne na tym etapie ciąży i skoro nie ma krwawień to wszystko ok. Pewna , że wszystko jest ok niezbadawszy mnie ani ginekologicznie, ani przez usg. Gdyby w taki sposób podeszła moja gin w poprzedniej ciaży w Polsce to bym urodziła syna pod koniec 6 miesiaca ciąży- byłam 3 tygodnie na podtrzymaniu ciąży gdyż miałam przedwczesne skurcze i szyjka sie skracała. i widze , że sytuacja zaczyna sie powtażać, zreszta lekarz w Polsce uprzedził o tym , że może tak być. Mało tego poprosiłam o wypisanie czegos na powracajacą infekcje , a ona na to ,że ona nie może bo lekarzem nie jest i jak coś mam sie zgłosic do rodzinnego doktora
W tym momencie nie rozumiem po jakiego ja mam tam jezdzić na te dziwne wizyty i wydawać na taksówki,( bo szpital w innym miasteczku) skoro ani nie zbadają, ani recepty nie wypiszą. Lubie ten kraj i ogólnie irlandczyów, ale co chodzi o leczenie to jest jakiś koszmar, samowolka jak w średniowieczu

Juz nic nierozumiem....
Nic nie rozumiem w domu mialam skurcze i w samochodzie tez a jak podlazyli ktg to i brzuch sie rozluznil i skurcze prawie minely.A teraz jak siedze to znowu mnie lapia i to takie konretneJuz nic nierozumiem....
--
Cobraczku, może to pod wpływem stresu...? Ja miałam bardzo podobnie z bólami brzucha - w domu umierałam a na IP jak ręką odjął :)