Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gdyby w taki sposób podeszła moja gin w poprzedniej ciaży w Polsce to bym urodziła syna pod koniec 6 miesiaca ciąży- byłam 3 tygodnie na podtrzymaniu ciąży gdyż miałam przedwczesne skurcze i szyjka sie skracała. i widze , że sytuacja zaczyna sie powtażać, zreszta lekarz w Polsce uprzedził o tym , że może tak być.

Tylko, że ja w poprzedniej ciąży też miałam wszystko dobrze do 6 miesiąca, dosłownie w 2 tygonie szyjke coś trafiło. Mało tego na poprzedniej wizycie położna pytała mi się kto dał taką diagnoze , że ciąża zagrożona i przedwczesne skurcze skoro urodziłam w 39 tygodniu ciąży. Ona jakaś dziwna no bo właśnie donosiłam dzięki lekarzom w szpitalu, którzy zatrzymali zbyt szybkie skracanie sie szyjki i właśnie po to lezałm aby donosić
No nic jak na razie nic nie robie i dużo sobie leże, a za dwa tygodnie wizyta w tym samym szpitalu tyle, że z panią doktor, może ona będzie inna, a jak nie to może faktycznie warto iść prywatnie, jak cos to mam taką sprawdzoną gin hinduske, która pomogła mi zajść w ciąże gdyż mieliśmy z tym troche problemów.
Brzuch mnie boli, mam takie nieprzyjemne uczucie jakby dziecka było za dużo, a brzucha za mało- wszystko jakieś takie napięte.
Oj jakoś nie jestem na bieżąco z informacjami bo urlop mnie opóżnia więc po weekendzie nadrobię, ale zajrzałam tu ponieważ mam pytanko. Zadzwonił do mnie jakiś facet z lux medu, gdzie robiłam badania, i powiedział że mam niepokojące wyniki badania moczu a dokładnie wapnia w moczu i mam sie zgłosić na konsultację. Co oznacza za niski wynik tego wapnia w moczu? Bo we krwi wapń był w normie robiony tego samego dnia...Wiecie może coś na ten temat?
No właśnie on mi nie wyjaśnił do końca a przez internet w telefonie nie widzę wyników... Sprawdzę to dopiero po urlopie czyli w niedzielę. No jak pisałam wcześniej, wylądowałam na IP z kolką nerkową a kiedyś miałam kamicę nerkową i ogólnie podobno mam powiększoną jedną nerkę czy jakoś tak. DDzięki za odpowiedź

The Eagle has landed! O 22.15 pojawił się Leon 3590g, 54 cm, 10 pkt, dumni rodzice pozdrawiaja :-)

. Ciekawa jestem na ile ten kosz wystarczy, pisze na nim, że do 9 kilo, ale to chyba bardziej o ruchliwość dziecka chodzi i pewnie do tych 9 kilo nie dobije. Dzisiaj wielkie pranie tych leżaczków, pościeli z kosza i misiów, bo mi zalatuje ciucholandem
.
[/url

Muszę sie w końcu nauczyć jak się nazywają, bo na razie z moim m rozmawiamy mniej wiecej w ten sposób:
ale można sie ze smiechu zsikać, jak te nasze brzuchowe bąble takie numery robią, nie?

Ja dzisiaj kolejny dzięń prań ciuszków Muszę sie w końcu nauczyć jak się nazywają, bo na razie z moim m rozmawiamy mniej wiecej w ten sposób:
ja "wiesz te takie z nogami bez rękawków włożymy dot tej szuflady, razem, zeby potem nie szukać"
on " OK, a te takie z rekawkami bez nóg to gdzie bedę?" itd itp......
długo tak nie pociagniemy, chyba muszę sie nauczyć jak co sie nazywa ;-)))))))
wisi na szafie i tak jest o niebo lepiej 
ja sobie zrobiłam instrukcje obrazkową wisi na szafie i tak jest o niebo lepiej

ja sobie zrobiłam instrukcje obrazkowąwisi na szafie i tak jest o niebo lepiej
, gorzej z mężami
Mój próbował się nauczyć i powtarzał nazwy i ciągle mu się myli, stwierdził, że do ubrania dziecka nie musi wiedzieć, jak się nazywają
i w sumie racja :)