Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gdyby w taki sposób podeszła moja gin w poprzedniej ciaży w Polsce to bym urodziła syna pod koniec 6 miesiaca ciąży- byłam 3 tygodnie na podtrzymaniu ciąży gdyż miałam przedwczesne skurcze i szyjka sie skracała. i widze , że sytuacja zaczyna sie powtażać, zreszta lekarz w Polsce uprzedził o tym , że może tak być.
Oj jakoś nie jestem na bieżąco z informacjami bo urlop mnie opóżnia więc po weekendzie nadrobię, ale zajrzałam tu ponieważ mam pytanko. Zadzwonił do mnie jakiś facet z lux medu, gdzie robiłam badania, i powiedział że mam niepokojące wyniki badania moczu a dokładnie wapnia w moczu i mam sie zgłosić na konsultację. Co oznacza za niski wynik tego wapnia w moczu? Bo we krwi wapń był w normie robiony tego samego dnia...Wiecie może coś na ten temat?
No właśnie on mi nie wyjaśnił do końca a przez internet w telefonie nie widzę wyników... Sprawdzę to dopiero po urlopie czyli w niedzielę. No jak pisałam wcześniej, wylądowałam na IP z kolką nerkową a kiedyś miałam kamicę nerkową i ogólnie podobno mam powiększoną jedną nerkę czy jakoś tak. DDzięki za odpowiedź
The Eagle has landed! O 22.15 pojawił się Leon 3590g, 54 cm, 10 pkt, dumni rodzice pozdrawiaja :-)
Ja dzisiaj kolejny dzięń prań ciuszków Muszę sie w końcu nauczyć jak się nazywają, bo na razie z moim m rozmawiamy mniej wiecej w ten sposób:
ja "wiesz te takie z nogami bez rękawków włożymy dot tej szuflady, razem, zeby potem nie szukać"
on " OK, a te takie z rekawkami bez nóg to gdzie bedę?" itd itp......
długo tak nie pociagniemy, chyba muszę sie nauczyć jak co sie nazywa ;-)))))))
ja sobie zrobiłam instrukcje obrazkową wisi na szafie i tak jest o niebo lepiej
ja sobie zrobiłam instrukcje obrazkową wisi na szafie i tak jest o niebo lepiej