Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale można sie ze smiechu zsikać, jak te nasze brzuchowe bąble takie numery robią, nie?"
a te Nasze bąble, tyle radości dają już będąc w brzuszku a co dopiero będzie po porodzie :)

) a ja jestem opalona jak debil - tzn - twarz, ręce, dekold, nogi zjarane jak u mulatki, a piersi, brzuch i pupa biał - ze zrozumiałych przyczyn
No i tak sobie pomyślałam zeby to jakoś wyrównać, bo nie wiem czy potem nawet photo shop dałby radę
a że nigdy w życiu jeszcze nie używałam samoopalacza to wogóle nie mam z tym doświadczenia
) tak gdzieś do 14.... potem padam, nawet przejście do łazienki sprawia mi problem
bo mnie boli na dole, bo ciężko, bo milion powodów...... mam nadzieję, ze po porodzie mi to przejdzie (bo teraz juz sie nie nastawiam) , bo ja zawsze byłam totalne ADHD więc jak patrzę teraz na siebie to mi samej niedobrze sie robi ...
Budzę się około 3.30 i już nie ma spania do rana, czasami w dzień godzinkę wtedy pośpię. Czy to już tak wcześnie zaczyna się przygotowywanie mojego organizmu do macierzyństwa ?
A ja mam od 2 dni bezsenność Budzę się około 3.30 i już nie ma spania do rana, czasami w dzień godzinkę wtedy pośpię. Czy to już tak wcześnie zaczyna się przygotowywanie mojego organizmu do macierzyństwa ?
znaczy się np ja i ciagle zapominam, w którym Ty tygodniu jesteś 
Judka, zrób sobie suwaczek,

no właśnie... ciekawe co się dzieje.... mam nadzieję że wszystko dobrze... ale chyba kontaktu nikomu nie zostawiała
mam nadzieję, że nie jest gorzej u niej tylko lepiej - ona zawsze taka silna i pozytywna była! No i miejmy nadzieję, że z jej IDĄ wszystko Ok.Mam ciepły chlebek
CiastoMiłości: A ja witam sie w rozpoczetym 29 tc. Jakies potworne lenistwo mnie ogarnelo....
wiem coś o tym ja mam tak od paru tygodni.... nic mi się nie chce
gdyby nie to, to cały dzień bym przebimbała ...
Hmmm może źle to zrobilam, ale od tamtej pory się boję
pamiętam jak kiedyś się wysmarowałam i miała brązowe placki na ciele Hmmm może źle to zrobilam, ale od tamtej pory się boję
Mam 2 dni na zastanawianie się, zobaczymy co mi z tego zastanawiania się wyjdzie

Zawsze jeszcze pozostaje Ci zakrycie opalonyhc części ciała i tym sposobem na zdjjęciach będzie tylko brzuch, pupa oraz biust a resztę się doklei jak zblednie

A ja miałam dziś sen, że urodziłam przed terminem jakieś 3 tygodnie albo jeszcze wcześniej, koło 32tc (bo zamotana byłam w śnie) i znów śniła mi się córcia i że nie czułam w ogóle bóli porodowych. No ciekawe jak zazwyczaj śni się na przekór to pewnie przenoszę, będzie synek i będzie boleśnie
nikt mi nie wierzył, mama i luby nastawili się na dziewczynkę - bo na przekór - a tu takie zdziwko po usg
aż się popłakałam w autobusie jak wracaliśmy przez tą ich mega zawiedzioną reakcję.. Zobaczymy jak będzie u Ciebie, może sen się sprawdzi i bezboleśnie urodzisz córcię
oby tylko przedwczesny poród się nie sprawdził!
Ja nigdy nie miałam proroczych snów, ale w ciąży mi się odmieniło.. 3 razy przyśnił mi się synek no i sobie go wyśniłamnikt mi nie wierzył, mama i luby nastawili się na dziewczynkę - bo na przekór - a tu takie zdziwko po usg aż się popłakałam w autobusie jak wracaliśmy przez tą ich mega zawiedzioną reakcję.. Zobaczymy jak będzie u Ciebie, może sen się sprawdzi i bezboleśnie urodzisz córcię oby tylko przedwczesny poród się nie sprawdził!
Wy się dziewczynki nauczycie szybko , gorzej z mężami Mój próbował się nauczyć i powtarzał nazwy i ciągle mu się myli, stwierdził, że do ubrania dziecka nie musi wiedzieć, jak się nazywają i w sumie racja :)

U mnie maz tydzien przed pozytywnym testem mial sen ze urodzilam chlopczyka:) powiedzial ze to byl jego najpiekniejszy sen :) od poczatku byl przekonany ze nosze pod sercem synka, bo mi sie zdawalo ze bedzie coreczka.
jak już jesteśmy przy jasnowidzeniu to mi się na początku mojej ciąży przyśniła żona mojego brata ciotecznego jak mi mówiła, że jest w 7 tyg ciąży.. Nie kontaktowałam się z nimi w tym czasie, a jakieś 3 tyg temu dzwoni do mnie brat, że Ewa jest w 7 tyg, aż mnie ciarki wtedy przeszły, że im to wyśniłam
hmm mi jeszcze nie odeszłymoze jestem jakas spowolniona

;
;
;
;

ale powiem szczerze, ze niewielka róznica pomiedzy tymi uprasowanymi, a tymi z suszarki przed prasowaniem, wiec chyba już się nie bedę dalej wygłupiać
).