Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja mam od 2 dni bezsenność Budzę się około 3.30 i już nie ma spania do rana, czasami w dzień godzinkę wtedy pośpię. Czy to już tak wcześnie zaczyna się przygotowywanie mojego organizmu do macierzyństwa ?
Judka, zrób sobie suwaczek,
no właśnie... ciekawe co się dzieje.... mam nadzieję że wszystko dobrze... ale chyba kontaktu nikomu nie zostawiała
Mam ciepły chlebek
CiastoMiłości: A ja witam sie w rozpoczetym 29 tc. Jakies potworne lenistwo mnie ogarnelo....
wiem coś o tym ja mam tak od paru tygodni.... nic mi się nie chce
pamiętam jak kiedyś się wysmarowałam i miała brązowe placki na ciele Hmmm może źle to zrobilam, ale od tamtej pory się boję
Zawsze jeszcze pozostaje Ci zakrycie opalonyhc części ciała i tym sposobem na zdjjęciach będzie tylko brzuch, pupa oraz biust a resztę się doklei jak zblednie
A ja miałam dziś sen, że urodziłam przed terminem jakieś 3 tygodnie albo jeszcze wcześniej, koło 32tc (bo zamotana byłam w śnie) i znów śniła mi się córcia i że nie czułam w ogóle bóli porodowych. No ciekawe jak zazwyczaj śni się na przekór to pewnie przenoszę, będzie synek i będzie boleśnie
Ja nigdy nie miałam proroczych snów, ale w ciąży mi się odmieniło.. 3 razy przyśnił mi się synek no i sobie go wyśniłamnikt mi nie wierzył, mama i luby nastawili się na dziewczynkę - bo na przekór - a tu takie zdziwko po usg aż się popłakałam w autobusie jak wracaliśmy przez tą ich mega zawiedzioną reakcję.. Zobaczymy jak będzie u Ciebie, może sen się sprawdzi i bezboleśnie urodzisz córcię oby tylko przedwczesny poród się nie sprawdził!
Wy się dziewczynki nauczycie szybko , gorzej z mężami Mój próbował się nauczyć i powtarzał nazwy i ciągle mu się myli, stwierdził, że do ubrania dziecka nie musi wiedzieć, jak się nazywają i w sumie racja :)
U mnie maz tydzien przed pozytywnym testem mial sen ze urodzilam chlopczyka:) powiedzial ze to byl jego najpiekniejszy sen :) od poczatku byl przekonany ze nosze pod sercem synka, bo mi sie zdawalo ze bedzie coreczka.
hmm mi jeszcze nie odeszły moze jestem jakas spowolniona