Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
sysia jak lubisz eko rozwiązania to polecam termofor z pestek wiśni. u mnie super zadziałał przeciwbólowo w czasie porodu. wystarczy wydrylowane pestki wsadzić do woreczka bawełnianego i podgrzewać w mikrofali. sama chciałam zrobić ale mama wywaliła pestki więc czekam na inną okazję
Jak jeste jakas infekcja pochwy to nie wiem,ale chyba moze sie rozejsc do ukladu moczowego??
--
mooniia a jaką suszarkę masz? Ja nienawidzę prasowania, dziś w końcu się wzięłam za ubranka młodego i idzie mi jak po grudzie
--
raczej nie... ja miałam leukocyty (niewiele) i liczne bakterie przy bolących nerkach miesiąc temu... trafiłam z bólem do szpitala i nie dali nawet leków :) Kazali pić duuuużo wody i po 3 dniach do domku wychodziłam z wzorcowymi wynikami :) i herbatkę żurawinową rano i wieczorkiem popijałam :)
Morfologia juz jest i jest okJeszcze tylko toksoplazmoza...
Wiekszosc z Was ma ten komfort ze ma meza wracajacego codziennie do domu z pracy...no a ja nie...maz jezdzi w trasy jest na weekendy.
kciukasy :)
hope, mój wyjeżdża na miesiąc... ;) a już o Cobraczku nie wspomnę... dasz radę, dobrze, że jest mama... :)