Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai a mnie to się wydaje że to taka cisza przed "burzą" , ale najważniejsze że na tym etapie całkiem nieźle się czujesz a co z lodówką - Postawiłaś na Swoim czy dałaś sobie ją na razie wyperswadować ?!?Ale jestem wkurzona tak to pełno przewozów jest , ale kiedy ja musze do Nl wracać dupa nic, 2 kolesi sie odezwało to za dziecko tyle co za dorosłego !!!!paranoja a busem nie chce jech, bo oni maja po 10 osób jak wsiade pierwsza to wysiade ostatnia tyle ludzi trzeba odwieść(15godz)nie nasze , a prywatnym to my same szybko i do celu , najwięcej 12h--
oby lodówka bedzie, mąż sie dal przekonac ze potrzebujemy wiekszą:-)
-o i tak trzymać,a kto by kobiecie w ciąży nie uległ :]]]
wspolczuje z tymi przewozami
Aaaa, mam pytanie bo w czw. miałam b. wysokie ciśnienie ale zjadłam wiecz. 2 ogórki kiszone czy to k9ogło mi aż tak dźwignąć ciśnienie bo cały dzień dobrze się czułam , po wizycie u siostry G. i tych ogórkach 165/128--
Zadna z Was nie miala astmy w ciazy?
jak dla mnie nie powinnas abolutnie po niczym miec takiego cisnienia,
nie przesadzajmy, ja mam takie cisnienie na wizycie u gina zawsze
meczy bardzo wieczorami, zasnac nie moge, nie moge oddychac. Mialam juz male problemy przed ciaza, ale wiadomo, ze myslalam, ze to przejdzie i nie przywiazywalam duzej uwagi.
Teraz chcialabym rodzic w wodzie i nie miec przeciwskazan do takiego porodu, nadal nie wiem czy takie problemy beda takim przeciwskazaniem.
ale edzia ma je w domu, po drugie miała problem juz w pierwszej ciazy, po trzecie nie jest chuda i to zwieksza ryzyko nadcisnienia, po czwarte to ciaza blixniacza, po piate ja moze jestem przerwazliwiona, ale tez nie przesazdzałam i bagatelizowałam w 1 ciazy i skonczyło sie mega gestoza, cisnieniem 280/220 porodem w 31tc zatrzymaniem wewnatrzmacicznego rozwoju płodu i oiom-em moim i córki mnie wszyscy bardzo uczulaja na to cisnienie, ze nawet jednorazowe skoki moga byc niebezpieczne bo prowadza do skurczu naczyn w łozysku itd.--
mooniia: ale edzia ma je w domu, po drugie miała problem juz w pierwszej ciazy, po trzecie nie jest chuda i to zwieksza ryzyko nadcisnienia, po czwarte to ciaza blixniacza, po piate ja moze jestem przerwazliwiona, ale tez nie przesazdzałam i bagatelizowałam w 1 ciazy i skonczyło sie mega gestoza, cisnieniem 280/220 porodem w 31tc zatrzymaniem wewnatrzmacicznego rozwoju płodu i oiom-em moim i córki mnie wszyscy bardzo uczulaja na to cisnienie, ze nawet jednorazowe skoki moga byc niebezpieczne bo prowadza do skurczu naczyn w łozysku itd.--
Cobraczek - a mozna takie mocne zabiegi na wlosy robic w ciazy? Ja w sumie robilam pasemka, ale farba bez amioniaku i takie rozjasnienie male wyszlo.