Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cobraczek - to ja nawet nie wiedzialam, ze mozna. To chyba zalezy od gina ;) ja sie zawsze o opinie pytalam. Mowili, ze ok ale lekkimi farbami ;) 3mam kciuki w takim razie za zmiane.Ja rowniez sie wyboeram do fryza, ale pod koniec sierpnia podczas pobytu w Polsce, znowu na pasemka bez amoniaku ;) ja caly czas farbuje bez amoniaku, bo dosc czesto - co 2-3 miesiace, i nie chce miec wysuszonych wlosow.
A to faktycznie czesto mlaujesz....Ja nawet ostatnio stwierdzilam,ze na odrosty szamponetki wystarcza zeby nie niszczyc,ale teraz chce swoj naturany to bedzie i zdrowiej i taniej hehe

i teraz pytanie zmeczenie, wizyta nie najprzyjemniejsza, do tego ogórki ?!?
zgadzam sie, to niebezpieczne i nie wolno tego bagatelizowac, dlatego proponuje edzi by mierzyla 5x dziennie cisnienie, a w przypadku nadcisnienia zgłosiła sie do kardiologa
więc troszkę mnie to martwi...a te sterydy zapisał Ci alergolog?
Nie ukrywam, ze chce sprawdzic ich opinie zanim je zaczne brac..najgorsze, ze za 2tyg mam kolejna wizyte u tej babki zeby sprawdzic czy leki dzialaja. Pytalam jej sie wczoraj, czy nie beda szkodzic dziecku, ona, ze nie..no ale wierz takiej lekarce..nie mam do niej zaufania. Poczytalam troche na necie i dziwi mnie takie wydawanie lekow bez wiekszych badan.
szkoda ze nie ma nikogo do pomocy
dobrze że chociaż Mała swoje rzeczy poznosiła w jedno miejsce
nie przeżyła bym tu(ale jakby nie było wyjścia) choćby dlatego że w nl leki refundowane w 70 lub 100%

- ale równiez jest tak, że mozesz pobujać sie tak jak sama mówisz jeszcze i 2 tygodnie i nic nowego się nie wydarzy.... 

młody wreszcie chwycił....choć, czasem się jeszcze denerwuje, ale najważniejsze, że je i nie odrzucił cycka Przybiegłam się pochwalić, że dziś cały dzień karmimy się bez kapturków młody wreszcie chwycił....choć, czasem się jeszcze denerwuje, ale najważniejsze, że je i nie odrzucił cycka jestem mega happy !!!__________Chciałam wam jeszcze dać znać, że dostałam dziś wiadomość od kuleczka_69"Od środy leżę na patologii ciąży bo się lekarzowi zapis ktg nie spodobał i mnie zatrzymali. Bo niby dzidzia zmęczona. Miałam dziś do domu wychodzić, ale okazało się, że mam 3cm rozwarcia i już raczej do porodu nie wyjdę. Pozdrawiam."
Ida jest jeszcze za malutka, ma dopiero 2700 :(To wcale nie jest malutko, nawet jakby się urodziła to ciąża donoszona :) Moja Mała miała 20g mniej przy urodzeniu, a po miesiącu ma 3600g drugą bródkę i pyziaste policzki :)
A może to tylko próby przedporodowe i pobujam sie jeszcze ze 2 tyg chociaż?Mi położna powiedziała w szpitalu, że takie skurcze są właśnie nawet 2 tygodnie przed porodem :)) Wszystko będzie dobrze :))
Przybiegłam się pochwalić, że dziś cały dzień karmimy się bez kapturków młody wreszcie chwycił....choć, czasem się jeszcze denerwuje, ale najważniejsze, że je i nie odrzucił cycka jestem mega happy !!OOoo to super!!! :)

Bo wypina mi się teraz druga strona brzucha

więc cała teoria, że Martynka będzie drobną, śliczną dziewczynką legła w gruzach
Chyba moja córcia nie będzie takim słodziakiem jak te nasze 28dniowe dzidzie w galerii tylko niezłym pulpecikiem 
My też w dzieciństwie pulpety
. Ostatnio się przeraziłam, że to już niedługo, jak dzidzia do nas dołączy... nie ogarniam
.
[/url

SKĄD JA BĘDĘ WIEDZIAŁA CO MAM Z TYM BOBASEM ROBIĆ????
Dobry... ja sie tez melduje :-) jeszcze dwa w jednym :-) zaczol mi odchodzic czop :-)
Wow, odchodzący czop jeszcze o niczym moze nie świadczyć (patrz Kakai
) ale to już jakby nowy etap rozpoczęty!