Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cobraczek - to ja nawet nie wiedzialam, ze mozna. To chyba zalezy od gina ;) ja sie zawsze o opinie pytalam. Mowili, ze ok ale lekkimi farbami ;) 3mam kciuki w takim razie za zmiane.Ja rowniez sie wyboeram do fryza, ale pod koniec sierpnia podczas pobytu w Polsce, znowu na pasemka bez amoniaku ;) ja caly czas farbuje bez amoniaku, bo dosc czesto - co 2-3 miesiace, i nie chce miec wysuszonych wlosow.
zgadzam sie, to niebezpieczne i nie wolno tego bagatelizowac, dlatego proponuje edzi by mierzyla 5x dziennie cisnienie, a w przypadku nadcisnienia zgłosiła sie do kardiologa
Przybiegłam się pochwalić, że dziś cały dzień karmimy się bez kapturków młody wreszcie chwycił....choć, czasem się jeszcze denerwuje, ale najważniejsze, że je i nie odrzucił cycka jestem mega happy !!!__________Chciałam wam jeszcze dać znać, że dostałam dziś wiadomość od kuleczka_69"Od środy leżę na patologii ciąży bo się lekarzowi zapis ktg nie spodobał i mnie zatrzymali. Bo niby dzidzia zmęczona. Miałam dziś do domu wychodzić, ale okazało się, że mam 3cm rozwarcia i już raczej do porodu nie wyjdę. Pozdrawiam."
To wcale nie jest malutko, nawet jakby się urodziła to ciąża donoszona :) Moja Mała miała 20g mniej przy urodzeniu, a po miesiącu ma 3600g drugą bródkę i pyziaste policzki :) Ida jest jeszcze za malutka, ma dopiero 2700 :(
Mi położna powiedziała w szpitalu, że takie skurcze są właśnie nawet 2 tygodnie przed porodem :)) Wszystko będzie dobrze :)) A może to tylko próby przedporodowe i pobujam sie jeszcze ze 2 tyg chociaż?
OOoo to super!!! :) Przybiegłam się pochwalić, że dziś cały dzień karmimy się bez kapturków młody wreszcie chwycił....choć, czasem się jeszcze denerwuje, ale najważniejsze, że je i nie odrzucił cycka jestem mega happy !!
SKĄD JA BĘDĘ WIEDZIAŁA CO MAM Z TYM BOBASEM ROBIĆ????
Dobry... ja sie tez melduje :-) jeszcze dwa w jednym :-) zaczol mi odchodzic czop :-)