Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

poprosze o zdjecie 3d w kolorze bo 4d troszke kosztuje a chcialabym miec chociaz jedna pamiatke.Dowiem sie tez co z wynikami badan i jesli dobrze pojdzie i ginek sie zgodzi to zdejma mi krazek.

Jutro obiecalam jej zoo w Zamosciu wlasnie powiekszyli i wyremontowali to pewnie bedzie wiecej zwierzatek

oj ja bez wkładek ani rusz, inaczej gatki bym musiała co 2h zmieniać ... a żadnych dośrodkowych leków niemam

. A Dzidzia Małgorzatką chyba będzie
. Dziewczyny, a dajecie drugie imię, bo zastanawialiśmy się z mężem, po co? Jedyny argument to aspekt religijny, że drugi patron, a jakiś inny powód?
[/url
. Chyba u córci zostaniemy przy jednym.
i w okolicy lewej pachwiny 
[/urlMoja Mała główkowo ułożona, czkawkę czuję w tyłkui w okolicy lewej pachwiny
--
to jest szansa :) bo moja mała to takie fikołki fika, że albo poprzecznie albo pośladkowo ułożona na USG :)
[/url
. Teraz akurat ma czkawkę - dobrze napisałam - lewa pachwina, ciekawe co tam ma
.
[/urlJa coraz bardziej zadziwiam siebie :-)Wyciagnelam odkurzacz z szafy i zaczelam sie zastanawiac jak mam tym prasowac:-) mialam wyciagnac deske do prasowania:-)
już mnie przynajmniej biodro nie boli 

jeszcze trochę i wakacje mi sie skończą - korzystam na maxa

Muszę sie przestawić na tryb pt. "wszystko mi wisi", bo inaczej czeka mnie załamka.
Wiec Maleństwo jakby jednak uparło sie wyjść
to moze sobie na to pozwolić 
bo info jest tylko - wyniki prawidłowe
rozumiem, ze GBS nie ma skoro prawidłowe, ale chyba i tak będę musiała się pofatygowac po wyniki papierowe, może tam coś bedzie więcej napisane
. Spałam do 10, oczywiście z przerwami, ale jednak
.
.
[/urlA ja ostatnio czuję się jakby mi tchu brakowało i taka zmęczona się czuję, mam nadzieję, że niedługo mi to przejdzie.
--
im dalej w ciążę, tym gorzej :)