Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny a jak to jest ze stosowaniem kosmetyków w trakcie ciąży? Chyba mam łupież i chciałam umyć włosy nizoralem. Nie mam niestety ulotki do niego i dlatego chciałam się zapytać czy spokojnie mogę go użyć. Wy tez miałyście takie problemy ze skórą w trakcie 22 tydzień ciąży? Nie wiem jak sobie poradzić z tym łupieżem, bo strasznie mnie denerwuje, a boje się o dziecko. Myślicie, że po urodzeniu dziecka wszystko się unormuje?
Z tym goleniem, to faktycznie masssakra Bez lusterka nie da rady... Ja dziś miałam akrobacje w wannie, golenie (dziś mamy wizytę) i takie tam... co ja się nagimnastykowałam i wymęczyłam... Dyszałam jak lokomotywa :D
Też mam tak czasami mam wieczorami... Jakby mi ktoś na klatce piersiowej usiadł i do gardła waty napchał. Jestem alergikiem, ale w ciąży przeszły mi wszystkie objawy. Lekarka mówiła mi, żebym spała na dwóch poduszkach,bo dziecko uciska na przeponę. Spałam tak, dopóki się nie okazało,że jednak muszę spać pupą do góry ze względu na szyjkę Hej Dziewczyny, mam pytanie. Czy ktoras z Was miala problemy z oddychaniem w ciazy?
Ja duzych wprawdzie nie mam, ale wieczorem nie moge sobie odziewnac, oddechnac i kaszle by nabrac powietrza.
A wiesz, że tak... Tylko nie połączyłam tego z ciążą... Wy tez miałyście takie problemy ze skórą w trakcie 22 tydzień ciąży?
A! Jakie ubranka pakujecie dla Maluszka? Bo ja nie mam zielonego pojecia.... czy dziecku na raz zakłada się i body z długim rękawem i pajaca bez rękawów? Ale w tedy w kroku ma zapiecia i od body i od pajaca....
to znaczy śpioszki? :)
to znaczy śpioszki? :) Pajac to pajac a "pajac bez rękawków" to śpioszki, dobrze rozumiem?
Tak, myślę, że Ulci chodziło o śpioszki :)
heh, no ja teraz mam problemy z nazewnictwem ubranek dla dzieci :P problem mam z rampersami :P