Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A! Jakie ubranka pakujecie dla Maluszka? Bo ja nie mam zielonego pojecia....
jak mojemu mężowi na początku mówiłam "przynieś mi rampersa" albo "podaj pajaca" to on w pudełku z zabawkami szukał
najlepiej dowiedzieć się tam gdzie się chce rodzić co i ile zabrać dla maluszka

to takie body które oprócz w kroku są rozkładane podobnie jak kaftanik
.
, majtki jednorazowe, komórkę
i ubranie do wyjścia ze szpitala.

"
w tym szpitalu co ja rodzilam to w ogóle w nic dziecka nie ubrali co było przyniesione przez matkę cały czas było w ciuchach szpitalnych
i tam mieli manię ubierania dziecka w kaftanik a nóżek owijania tetrami i wpychania do becikao u nas dokładnie to samo było :)
cały czas było w ciuchach szpitalnych
niby tłumaczyli, że bakterie czy tam coś...

No nic reszte przez neta zamowie jak trzeba bedzie.Zaraz zobacze czy wynik GBS juz jest....Teraz pranie nastawilam,zaraz smieci posegregowac i wyniesc trzeba a gdzie jeszcze posprzatac.N ajutro zostawie sobie tylko obiad i bede sie byczyc a co
. A upierać się nie mam zamiaru
. I usłyszałam dobre wieści, że skończyli remontować oddział poporodowy i w każdej sali są łazienki
. Teraz tylko muszę się zastanowić, czy zzo mnie w ogóle interesuje, bo jak tak, to muszę konsultację z anestezjologiem odbyć. Wiecie może, na czym to polega? W czwartek idę do ginki to wypytam.
[/urlczy zzo mnie w ogóle interesuje, bo jak tak, to muszę konsultację z anestezjologiem odbyć. Wiecie może, na czym to polega?
) i neonatologiem, wiec zdam relację 

Ja mam podly nastroj bardzo podly :( wizyta u hematologa do dupy
A dlaczego do dupy ta wizyta?
Bo zebralam opierdziel za lekarzy ktorzy dotychczas mnie leczyli i mojego starszaka przedewszystkim za ginekologa ktory zbagatelizowal moje poronienia uznawajac je za porostu "staly sie." ......do tego w koncu ktos bez ogrodek wytlumaczyl mi czym to grozi...i nie jest wesolo....jestem przerazona :(
Ja od samego poczatku ciazy mowilam o maloplytkowosci, wszyscy tylko tak tak na usg zbadamy przeplywy pepowinowe i mozgowe, najpierw w 14 tyg wyglada to ok, w 20 wyglada to ok, w 31 wizyta u specjalisty, przeplywy ok ale potrzebna bedzie konsultacja potem dostalm tel ze mam sie zapisyc do instytutu. udalo sie na dzis bo generalnie terminy na koniec sierpnia. Od porodu starszego interesowal sie tym ale widac jakich mamy lekarzy :(
Strasza przedewszystkim zmianami neurologicznymi, wybroczynami, krwotokiem, ciezkim przechodzeniem zoltaczki i infekcja poporodowa.
nosz kurde na sam koniec!Dziewczyny nie moge nigdzie dostac herbatki z lisci malin...

Mi taka zgaga w refluks przeszła i twała cały drugi trymestr ....... przez to bardzo mało jadłam, bo wszystko mi wracało z kwasem żołądkowym także współczuję

ale w 3 trymestrze już ok? w sumie niewiele mi zostało do końca tego trymestru
Nie uwierzyłabym gdybym sama tego nie doswiadczyła
wiec jest nadzieja ;-)
..... czego Ci oczywiscie nie życzę!
A glukozy nie brałam, wszystko mi dali gotowe w laboratorium.mỏj kornik też pojawił się dopiero teraz, a miałam nadzieję, że się obędzie

U mnie to jeszcze co najmniej 3 tyg - wiec mozna poszaleć.
Kakai....u mnie dokładnie w tych samych miejscach się zadomowił. Wczoraj mąż krzyczy...ooooo...ale masz rozstępy! :D a ja nieświadoma,bo dolnej części brzucha już dawno nie jestem w stanie dojrzeć. Ale nie ma to co bystry mąż, wszytskie korniki wypatrzy ;-) za to swoich fałdek piwnych nie widzi :D Taki selektywny jest :D
moj nie zauwazyl sama wypatrzylam w lustrze