Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A! Jakie ubranka pakujecie dla Maluszka? Bo ja nie mam zielonego pojecia....
jak mojemu mężowi na początku mówiłam "przynieś mi rampersa" albo "podaj pajaca" to on w pudełku z zabawkami szukał
najlepiej dowiedzieć się tam gdzie się chce rodzić co i ile zabrać dla maluszka
to takie body które oprócz w kroku są rozkładane podobnie jak kaftanik
w tym szpitalu co ja rodzilam to w ogóle w nic dziecka nie ubrali co było przyniesione przez matkę cały czas było w ciuchach szpitalnych
o u nas dokładnie to samo było :) i tam mieli manię ubierania dziecka w kaftanik a nóżek owijania tetrami i wpychania do becika
cały czas było w ciuchach szpitalnych
niby tłumaczyli, że bakterie czy tam coś...
czy zzo mnie w ogóle interesuje, bo jak tak, to muszę konsultację z anestezjologiem odbyć. Wiecie może, na czym to polega?
Ja mam podly nastroj bardzo podly :( wizyta u hematologa do dupy
Bo zebralam opierdziel za lekarzy ktorzy dotychczas mnie leczyli i mojego starszaka przedewszystkim za ginekologa ktory zbagatelizowal moje poronienia uznawajac je za porostu "staly sie." ......do tego w koncu ktos bez ogrodek wytlumaczyl mi czym to grozi...i nie jest wesolo....jestem przerazona :(
Ja od samego poczatku ciazy mowilam o maloplytkowosci, wszyscy tylko tak tak na usg zbadamy przeplywy pepowinowe i mozgowe, najpierw w 14 tyg wyglada to ok, w 20 wyglada to ok, w 31 wizyta u specjalisty, przeplywy ok ale potrzebna bedzie konsultacja potem dostalm tel ze mam sie zapisyc do instytutu. udalo sie na dzis bo generalnie terminy na koniec sierpnia. Od porodu starszego interesowal sie tym ale widac jakich mamy lekarzy :(
Strasza przedewszystkim zmianami neurologicznymi, wybroczynami, krwotokiem, ciezkim przechodzeniem zoltaczki i infekcja poporodowa.
Dziewczyny nie moge nigdzie dostac herbatki z lisci malin...
Mi taka zgaga w refluks przeszła i twała cały drugi trymestr ....... przez to bardzo mało jadłam, bo wszystko mi wracało z kwasem żołądkowym także współczuję
ale w 3 trymestrze już ok? w sumie niewiele mi zostało do końca tego trymestru
mỏj kornik też pojawił się dopiero teraz, a miałam nadzieję, że się obędzie
Kakai....u mnie dokładnie w tych samych miejscach się zadomowił. Wczoraj mąż krzyczy...ooooo...ale masz rozstępy! :D a ja nieświadoma,bo dolnej części brzucha już dawno nie jestem w stanie dojrzeć. Ale nie ma to co bystry mąż, wszytskie korniki wypatrzy ;-) za to swoich fałdek piwnych nie widzi :D Taki selektywny jest :D