Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam jeszcze pytanie odnośnie badania glukozy w kierunku cukrzycy: czy coś muszę zabrać na takie badanie? w sensie jakąś swoją glukozę? coś też Was podczytywałam o dodawaniu cytryny, że jest niby bardziej znośne to badanie
ale jak to zmarszcze to jakby korniki przeszly

No mnie tak Pupiszon załatwił też chyba w ostatnim tygodniu ;) I... niestety zostało, na szczęście prawie w ogóle jest to niedostrzegalne, także głowa do góry. Smaruje teraz serum palmersa i są po tygodniu efekty. Kto wie, może tak jak u Wielgosz nic nie będzie widać --

tzn wogóle nie mogłam zasnąć...
i mówię: Ale ja jestem w ciąży! Te znów na mnie patrzą i starsza rzecze: Ale w tak wczesnej to jeszcze można zrobić z wziernikiem. 

z resztą wyboru nie mam - po prostu padam jak mucha i tyle 
pijesz melisę? Może pomoze
A jak tam u Ciebie, gotowa już na wielki dzień?

Mi z kolei w nocy dłonie nie dają spać. Sztywnieją i puchną, tak że w ogóle ich nie czuję. Budzę się po parę razy i muszę pochodzić trochę z rękami w dół, żeby odpuściło. Lekarka na wizycie dziś zdiagnozowała zespół cieśni nadgarstka, więc raczej nie pozbędę sie tej dokuczliwej przypadłości juz do końca ciąży. Potem powinno wrócić do normy.
dłonie mi cierpną w nocy i są mega spuchnięte
A co do bezsenności, to od kilku dni przesypiam jakieś 16-18 godzin na dobę, z przerwami na siku i papu

a cytryny zabroniła - bo zaniża wyniki!!
Ale ja jestem w ciąży! Te znów na mnie patrzą i starsza rzecze: Ale w tak wczesnej to jeszcze można zrobić z wziernikiem.
Na co ja: za 2 tygodnie mam termin
też mi to nieźle poprawiło humor - aż myslałam, ze to ukryta kamera

Mnie wykańcza od kilku dni zgaga - ani migdały, ani mleko, ani nic mi nie pomaga. Cokolwiek nie zjem, nie napiję się...istna masakra...
Nikt w rodzinie nie ma cukrzycy, nie mam żadnych objawów skłaniających do innego postępowania
.
.
.A urosły o marny jeden rozmiar
.
[/url

)
Wczoraj to wypróbowałam, jak ja już nie mogłam sobie miejsca znaleźć bo mi po dwóch biegunach brzucha różne części wystawiała
poprosiłam męża, żeby położył ręce na moim brzuchu, bo ona sie zawsze wtedy uspokaja - i faktycznie, chwila minęła i gimnastyka sie skończyła (nawet jak zabrał ręce
).