Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam jeszcze pytanie odnośnie badania glukozy w kierunku cukrzycy: czy coś muszę zabrać na takie badanie? w sensie jakąś swoją glukozę? coś też Was podczytywałam o dodawaniu cytryny, że jest niby bardziej znośne to badanie
ale jak to zmarszcze to jakby korniki przeszly
No mnie tak Pupiszon załatwił też chyba w ostatnim tygodniu ;) I... niestety zostało, na szczęście prawie w ogóle jest to niedostrzegalne, także głowa do góry. Smaruje teraz serum palmersa i są po tygodniu efekty. Kto wie, może tak jak u Wielgosz nic nie będzie widać --
pijesz melisę? Może pomoze
A jak tam u Ciebie, gotowa już na wielki dzień?
Mi z kolei w nocy dłonie nie dają spać. Sztywnieją i puchną, tak że w ogóle ich nie czuję. Budzę się po parę razy i muszę pochodzić trochę z rękami w dół, żeby odpuściło. Lekarka na wizycie dziś zdiagnozowała zespół cieśni nadgarstka, więc raczej nie pozbędę sie tej dokuczliwej przypadłości juz do końca ciąży. Potem powinno wrócić do normy.
A co do bezsenności, to od kilku dni przesypiam jakieś 16-18 godzin na dobę, z przerwami na siku i papu
a cytryny zabroniła - bo zaniża wyniki!!
Ale ja jestem w ciąży! Te znów na mnie patrzą i starsza rzecze: Ale w tak wczesnej to jeszcze można zrobić z wziernikiem.
Na co ja: za 2 tygodnie mam termin
Mnie wykańcza od kilku dni zgaga - ani migdały, ani mleko, ani nic mi nie pomaga. Cokolwiek nie zjem, nie napiję się...istna masakra...
Nikt w rodzinie nie ma cukrzycy, nie mam żadnych objawów skłaniających do innego postępowania