Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na temat pasów też słyszałam, że ciężarna w widocznej ciąży dostała mandat za niezapięte pasy.

Jak cerise pisała , u niej pasy zadziałały , bez nich więcej krzywdy mogła sobie i dziecku wyrządzić . ale jak ze wszystkim , kazda z nas decyduje co robi
Ja szyjki nie mogę dosięgnąć więc chyba dalej długa...
Dziewczyny już 5 godzin mam skurcze co 5-8 minut , bolesne ale nic więcej się nie dzieje...
Mnie aż skręca jak mój M jedzie ale nie odważyłam się wsiąśc odkąd dowiedziałam sie o ciąży .
, bo to nie tylko mój M ale policjant który mnie kontolował i ( najlepsze ) szwagier który pracuje w drogówce
Niemniej... bez zapiętych pasów jedzie mi się niewygodnie... tak, jakby mi czegoś brakowało :)

I jak widać nawet policja nie zna stanu faktycznego ustaw , bo to nie tylko mój M ale policjant który mnie kontolował i ( najlepsze ) szwagier który pracuje w drogówce
Maylda nie mów że jeżdzisz na motorzeMnie aż skręca jak mój M jedzie ale nie odważyłam się wsiąśc odkąd dowiedziałam sie o ciąży .

tyle ze nasz motocykl to taki niski, siodlaty, w stylu Harleya, wiec wygodny.

katka_81 Ja miałam podobnie. Niestety te upały nie poprawiają nam samopoczucia, bez wody ani rusz!

Końcówka się ciągnie, to prawda, ale pomyśl jak wiele dajesz swojemu Dziecku właśnie teraz.. No i coś co się nie powtórzy, już nigdy tak blisko nie będzie!
w 31 tc zdjeli jej ten krazek bo niby szyjka cudownie sie wydluzyla...dziwne...hehe
jak ja leżałam w szpitalu to akcja z krążkiem była w drugą stronę.... założyli pessar lasce która była w 32tyg.ciąży a jej szyjka miała 37mm, rozwarcie na 1cm ale wewnętrzne... 

Katka , te osłabienia napewno przez pogodę + anemię . Ja też mam anemię i czasem mi plamki przed oczami biegają
dobrze ze krew z nosa przestała lecieć
Może pomyślicie, że jestem durna ale dla mnie okres ciąży, to ciężki okres. Nie polubiłam go pomimo, ze kocham czuć Michasię,

Dzisiaj rozwierała szyjkę do 8 cm i
i bądź tu człowieku mądry 
teraz troche cierpię ale nie mogłam się powstrzymać 

tym, które się niecierpliwią, rekomenduję laktator do akcji 

od piątku jest na antybiotykach, ale mamy nadzieję na wyjście w sobotę... Teraz mu robią drugi posiew z krwi i jeśli wszystko wyjdzie dobrze, to w końcu zawitamy w domu
oby szybko!!
Jak fajnie "iść" miedzy ludzi
nawet do pracy....
A jeszcze założyłam obcisłą sukienkę z dekoldem i do pół uda
Buty na obcasie (bo ja nie umiem chodzić na płaskim i nie posiadam żadnej pary
A co! SexiMama