Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na temat pasów też słyszałam, że ciężarna w widocznej ciąży dostała mandat za niezapięte pasy.
Jak cerise pisała , u niej pasy zadziałały , bez nich więcej krzywdy mogła sobie i dziecku wyrządzić . ale jak ze wszystkim , kazda z nas decyduje co robi
Ja szyjki nie mogę dosięgnąć więc chyba dalej długa...
Dziewczyny już 5 godzin mam skurcze co 5-8 minut , bolesne ale nic więcej się nie dzieje...
Niemniej... bez zapiętych pasów jedzie mi się niewygodnie... tak, jakby mi czegoś brakowało :)
I jak widać nawet policja nie zna stanu faktycznego ustaw , bo to nie tylko mój M ale policjant który mnie kontolował i ( najlepsze ) szwagier który pracuje w drogówce
Maylda nie mów że jeżdzisz na motorze Mnie aż skręca jak mój M jedzie ale nie odważyłam się wsiąśc odkąd dowiedziałam sie o ciąży .
tyle ze nasz motocykl to taki niski, siodlaty, w stylu Harleya, wiec wygodny.
katka_81 Ja miałam podobnie. Niestety te upały nie poprawiają nam samopoczucia, bez wody ani rusz!
Końcówka się ciągnie, to prawda, ale pomyśl jak wiele dajesz swojemu Dziecku właśnie teraz.. No i coś co się nie powtórzy, już nigdy tak blisko nie będzie!
w 31 tc zdjeli jej ten krazek bo niby szyjka cudownie sie wydluzyla...dziwne...hehe
Może pomyślicie, że jestem durna ale dla mnie okres ciąży, to ciężki okres. Nie polubiłam go pomimo, ze kocham czuć Michasię,
Dzisiaj rozwierała szyjkę do 8 cm i