Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.
.
[/url
. Teraz walczę sama ze sobą, żeby nie jechać już do ciucholandu i nie kupować.
[/url
mieliśmy gości, ale mi czas szybko leciał, a teraz znowu będą nudy 

;
;
;
;czy takie coś miałyście
Za to nie znoszę zmywac
kłucie w szyjce,
.Ja od zarania dziejów prasuję tuż przed wyjściem
, chętnie pozmywam gary za prasowanie 
[/url
) żeby pogmerać sobie w szyjce. Bo ja mam szyjkę bardzo niziutko i bliziutko, bez problemu ją sobie namacam. Palec przepuszcza bez problemu, więcej nie próbuję, bo się jednak trochę boję.
(wdech, wydech)
A Ul_cia to myśli, że ją po logowaniu będziemy tropić Miała się poprawić, a tu drugi dzień lipa z meldowaniem się
Oj no bo wstałam, i od razu laptop żeby zobaczyć co u Was i tak czytam i czytam, kawkę piję 
Cały dzień zajęty .... przynajmniej w klimie posiedzę
bo u nas gorąco.

Jasne
- kupić mężowi kubraczek na porodówkę, bo nie mam, a jak w nocy się zacznie to lipa. (a propos, wiecie gdzie dostanę takie w większym rozmiarze, bo te standardowe na moim 2 metrowym byczku pękają przy próbie wkładania)a to nie można zakupić u Was na oddziale? U nas za 20 zł można było kupić... Najlepsze jest to, że nikt się nie upomniał o tą zapłatę i mieliśmy za free

Pojechałam wczoraj na IP bo miałam regularne skurcze co 5 minut przez 5h!!! Dali mnie na porodówkę, przeleżałam 3h skurcze nadal były ale nie nasilały się i rozwarcie na 1,5 palca ale nie szło dalej
Oczywiście nie podali mi nic na rozwieranie ani przyspieszenie bo nie jestem przeterminowana!!! Więc po 3 h dali mnie na patologię, skurcze miałam do 11 w nocy a później się wyciszyły. Rano zapisały się jakieś ale niskie więc wypisali mnie do domu!