Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy waszych facetów też nie interesuje nic co ma związek z dzieckiem? łóżeczko, akcesoria, wózek? Nie wiem czy każdy facet tak ma czy tylko mój bo 3 miesiące temu pochował ojca i mam wrażenie, że to jest dla niego ważniejsze niż to że za 6 tygodni pojawi się nasza ukochana, upragniona córka o którą walczyliśmy prawie 2 lata.
Co do prasowania, to ja prasowałam to wszystko raz - jak się dziewczynki urodziły. Znacie tą listę co się robi przy pierwszym, drugim i trzecim dziecku? To ja z prasowaniem wkroczyłam od razu w etap drugiego :) Ale jest to w pełni uzasadnione- w końcu są 2 :)
martwie sie tylko tym dojazdem do Rzeszowa do porodu mam aż 75 km...
No a easy nas postraszyła i zniknęła, a miała być pół godziny temu
remontem zdąży.
Mam coraz mocniejszy ucisk na dół brzucha i pleców, jakbym miała zaraz dostać mega okres.
Mam coraz mocniejszy ucisk na dół brzucha i pleców, jakbym miała zaraz dostać mega okres.
I takie nieprzyjemne kłucia w dole brzucha, i czasem jakby od żołądka do samego dołu takie uczucie jakby mi się wszystko ściskało
chyba jednak falstart znow bedzie, bo skurcz zamiast po czterech minutach, byl po pieciu
I takie nieprzyjemne kłucia w dole brzucha, i czasem jakby od żołądka do samego dołu takie uczucie jakby mi się wszystko ściskało.
To fakt mam nadzieju ze bede karmic niedlugo;)