Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O, Cobraczek mi przypomniała, też odebrałam wyniki GBS nie wyhodowano :-) zapomniałam przez to wszystko
10 jestem 

na izbe nie pojade bo szkoda moich netwow...jak bede na czworaka chodzic wtedy pojade...kur...najdluzsze porod swiata...
Dobry...przyznam szczerze jestem ledwo ciepla...wlasnie lerze na kanapie i nie jestem wstanie sie poniesc..skorcze mam co 5 min bardzo bolesne! a malego czuje doslownie na wzgorku lonowym jak sie rusza na izbe nie pojade bo szkoda moich netwow...jak bede na czworaka chodzic wtedy pojade...kur...najdluzsze porod swiata...

)
za to mam jakiegoś grzybka i znowu dostałam jakieś świństwo dopochwowe - jesooo jak ja tego nie lubię! 
jak się rozpędzimy!
Ja tak mam od tygodnia ponad. ..daja nospe i do domu. Jak szyjka zamknieta to nic nie zrobia bo jest jeszcze czas!Bylam na izbie 3 razy i za kazdym razem to samo jest :( identycznie jak pierwszy porod idetycznie :( po nospie nie przechodzi wiec nawet tego go...na nie biore bo po co:(-

a ten swoje że powinnam wszytkim pier... i wypoczywać - normalnie parnoja

Cobraczku moze poczesci odszedl juz...
Ja tam nie wiem jak z tym czopem jest ale jak jest pessar założony to chyba nie ma mowy, żeby odszedł?

Ul_cia - ja wczoraj zamówiłam takie drobiazgi :) Coś mi sie wydaje że jak się tak już wszystko wyszykuje na tip top to wtedy człowiek zaczyna się niecierpliwić :) zobaczymy :)

a do tego potrzebny bobas poza brzuchem

a do tego potrzebny bobas poza brzuchem" - hahaha świetny tekst :)
nie mam takich w szufladzie 

no i siebie w końcu wyposażyłam w podkłady poporodowe i inne potrzebne po porodzie drobiazgi.

? Ja myślałam o tym, ale położna na SR mówiła, zeby nie kupować niczego czego sie wczesniej nie uzywałao - aby nie uczulić się w takich newralgicznych momentach jak połóg, a ja do tej pory nie uzywałam Tantum Rosa .... no i mamm zagwostkę
Ida sie slabiutko dzis ruszala, a od kilku godzin w ogole nie moge jej zmusić do znaku życia.
Nie wiem czy to powód do zmartwienia czy znów oznaka zbliżającego sie porodu?

Raz pożyczyłam jeszcze w ciąży żelazko od teściowej i się na pożyczeniu skończyło

A lekarz mówił Ci kiedy ma plan ściągnąć Ci krążek?
Z tego co mowil to on do regularnych skurczy by nie ruszal,bo mowil ze naraza mnie na infekcje jak zdejmie i bede chodzila z rozwarciem a bez skurczy.
Mowil ze w 38 moze sciagnac,tylko to nie spowoduje,ze zaraz zaczne rodzic,wiec sama sie zastanawiam czy jest sens go w ogole zdejmowac...