Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O, Cobraczek mi przypomniała, też odebrałam wyniki GBS nie wyhodowano :-) zapomniałam przez to wszystko
Dobry...przyznam szczerze jestem ledwo ciepla...wlasnie lerze na kanapie i nie jestem wstanie sie poniesc..skorcze mam co 5 min bardzo bolesne! a malego czuje doslownie na wzgorku lonowym jak sie rusza na izbe nie pojade bo szkoda moich netwow...jak bede na czworaka chodzic wtedy pojade...kur...najdluzsze porod swiata...
Ja tak mam od tygodnia ponad. ..daja nospe i do domu. Jak szyjka zamknieta to nic nie zrobia bo jest jeszcze czas!Bylam na izbie 3 razy i za kazdym razem to samo jest :( identycznie jak pierwszy porod idetycznie :( po nospie nie przechodzi wiec nawet tego go...na nie biore bo po co:(-
Cobraczku moze poczesci odszedl juz...
Ja tam nie wiem jak z tym czopem jest ale jak jest pessar założony to chyba nie ma mowy, żeby odszedł?
Ul_cia - ja wczoraj zamówiłam takie drobiazgi :) Coś mi sie wydaje że jak się tak już wszystko wyszykuje na tip top to wtedy człowiek zaczyna się niecierpliwić :) zobaczymy :)
no i siebie w końcu wyposażyłam w podkłady poporodowe i inne potrzebne po porodzie drobiazgi.
Ida sie slabiutko dzis ruszala, a od kilku godzin w ogole nie moge jej zmusić do znaku życia.
Nie wiem czy to powód do zmartwienia czy znów oznaka zbliżającego sie porodu?
A lekarz mówił Ci kiedy ma plan ściągnąć Ci krążek?
Z tego co mowil to on do regularnych skurczy by nie ruszal,bo mowil ze naraza mnie na infekcje jak zdejmie i bede chodzila z rozwarciem a bez skurczy.
Mowil ze w 38 moze sciagnac,tylko to nie spowoduje,ze zaraz zaczne rodzic,wiec sama sie zastanawiam czy jest sens go w ogole zdejmowac...