Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny więc ja jestem wyrodna w połowie bo białe ciuszki wyprasowałam żelazkiem z namaszczeniem a kolorowe tylko wygładziłam na szybkiego ręką

A pieluszki praujecie?
również nie widzę potrzeby, poza tym prasowanie tetry zmniejsza jej chłonność. Kupiłam sobie fajny proszek antybakteryjny, dodaję łyżeczkę do prania i w 30 stopniach wszystkie bakterie sio precz :)

a co do zabawek to najlepszą chyba zabawą dla noworodka to jest cycek mamy, masakra

A ja znow prasuje wszystko, od takie moje zboczenie :D

U nas w te upaly sprawdzaja sie body z krotkim rekawkiem+skarpetki+opaska :p bo tak samo, jak u Penny mala z rampersow wypada :D
Ja to małą w same body ubieram, mieszkamy na poddaszu, w upały to jak w tropikach niestety;/

, na poród się nie zanosi
. Mała 2800, lekarka szacuje, że o czasie powinna koło 3500 ważyć.
[/url
ZAJEBIŚCIE!

A ja ostatni raz sobie chwalę, że dobrze się czuje bo później zapeszam i wychodzi tak jak dzisiaj
,ledwo zdjęłam dzisiaj już obrączkę i pierścionki przy pomocy mydła i bólu paluszków....
Do porodu powinna być jakaś instrukcja czy przewodnik

i to te taki duze, paskudne blee
.
.
.
[/urlJakąś donoszoną fotę chyba trzeba trzasnąć

Kuleczka, to w takim razie jak ma się rozkręcić - to albo szybka akcja i po bólu, albo niech się wstrzyma - a nie męczy przez 2 tyg!
ze względu na to iz w przeszłości w moim lub mojego męża życiu akurat w tych datach coś ważnego się wydarzyło....
a to wszystko w pierwszej połowie sierpnia 

Roxy, cieszę się niezmiernie,że jesteście już tak daleko, ale niestety zasmucę Cię- ciąża będzie donoszona za tydzień.
.
[/urlJakąś donoszoną fotę chyba trzeba trzasnąć
Ja jeszcze sie musze wstrzymac bo nie mam aparatu w tel
Większość lekarzy uznaje ciążę donoszoną w skończonym 37tc (suwaczki pokazują skończone tygodnie), czyli dziewczyny dzisiaj donosiły. Oczywiście o tym, czy dzidzia jest wcześniakiem, czy nie decyduje szereg rzeczy, nie tylko wiek ciąży, ale to inna bajka .-
Mi zostaje tylko dopakowanie smoczka butelki i laktatora :-) a i jeszcze skarpetek na ta okazje. zakupilam biale:-) bo umnie tylko czarne :-) jeszcze tylko apartat i ladowarka do tel:-)--
Właściwie tylko dlatego, że chciałam zrobić porządek na szafce Martynkowej is twierdziłam, że JEJ na pewno nie przydadza sie moje jednorazowe majtaski
jak tak dalej pójdzie, to się nigdy nie spakuję!
czyli, że krew krzepnie szybciej niż powinna ...... well
Większość lekarzy uznaje ciążę donoszoną w skończonym 37tc (suwaczki pokazują skończone tygodnie), czyli dziewczyny dzisiaj donosiły. Oczywiście o tym, czy dzidzia jest wcześniakiem, czy nie decyduje szereg rzeczy, nie tylko wiek ciąży, ale to inna bajka.
Kochana,ale tu chodzilo o zgryzliwa odpowiedz bo jakos w szczere intencje tej osoby nie wierze wiec nawet nie komentuje.
A u nas w szpitalu na SR położna powiedziała, ze dzieci ubierają nawet w upały w - body z dł rękawem, pajaca (z dl rękawem - jezu znowu nei pamietam czy to nie śpiochy, ale chodzi mi to z nogami pełnymi i dł rękawem ), skarpetki (koniecznie) Nieźle nie?--
To ja juz nic nie rozumiem....Chyba zdam sie na sprawdzaniu karku dziecka i bedzie wiadomo...przegrzewac tez nie ma co...Z reszta zawsze ebdzie mozna podpytac polozne.