Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny więc ja jestem wyrodna w połowie bo białe ciuszki wyprasowałam żelazkiem z namaszczeniem a kolorowe tylko wygładziłam na szybkiego ręką
A pieluszki praujecie?
a co do zabawek to najlepszą chyba zabawą dla noworodka to jest cycek mamy, masakra
A ja znow prasuje wszystko, od takie moje zboczenie :D
U nas w te upaly sprawdzaja sie body z krotkim rekawkiem+skarpetki+opaska :p bo tak samo, jak u Penny mala z rampersow wypada :D
A ja ostatni raz sobie chwalę, że dobrze się czuje bo później zapeszam i wychodzi tak jak dzisiaj
Do porodu powinna być jakaś instrukcja czy przewodnik
Jakąś donoszoną fotę chyba trzeba trzasnąć
Roxy, cieszę się niezmiernie,że jesteście już tak daleko, ale niestety zasmucę Cię- ciąża będzie donoszona za tydzień.
Jakąś donoszoną fotę chyba trzeba trzasnąć
Większość lekarzy uznaje ciążę donoszoną w skończonym 37tc (suwaczki pokazują skończone tygodnie), czyli dziewczyny dzisiaj donosiły. Oczywiście o tym, czy dzidzia jest wcześniakiem, czy nie decyduje szereg rzeczy, nie tylko wiek ciąży, ale to inna bajka .-
Mi zostaje tylko dopakowanie smoczka butelki i laktatora :-) a i jeszcze skarpetek na ta okazje. zakupilam biale:-) bo umnie tylko czarne :-) jeszcze tylko apartat i ladowarka do tel:-)--
Większość lekarzy uznaje ciążę donoszoną w skończonym 37tc (suwaczki pokazują skończone tygodnie), czyli dziewczyny dzisiaj donosiły. Oczywiście o tym, czy dzidzia jest wcześniakiem, czy nie decyduje szereg rzeczy, nie tylko wiek ciąży, ale to inna bajka .
Kochana,ale tu chodzilo o zgryzliwa odpowiedz bo jakos w szczere intencje tej osoby nie wierze wiec nawet nie komentuje.
A u nas w szpitalu na SR położna powiedziała, ze dzieci ubierają nawet w upały w - body z dł rękawem, pajaca (z dl rękawem - jezu znowu nei pamietam czy to nie śpiochy, ale chodzi mi to z nogami pełnymi i dł rękawem ), skarpetki (koniecznie) Nieźle nie?--