Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To zapraszam na krótki wypoczynek na Śląsk, bo u nas jakoś lato poszło i zgubiło drogę powrotną, niestety biomet w związku z tym na poziomie trawy-
Muszę znaleźć jakąś mega bo tyle rzeczy jest do zabrania, że głowa boli--
postanowiłam, że od poniedziałku zacznę pakować torbę do szpitala
Wy wszystkie jesteście takie poukładane, ja się najpierw 2 tyg zastanawiałam czy uprać koszule i szlafrok, który nabyłam, czy zrobić Małej jazdę bez trzymanki dla przetestowania wrażliwości skóry, a teraz tydzień już dojrzewam, żeby je wyprasować, no bo w szpitalu jakoś trza wyglądać. Jak tak dalej pójdzie to raczej nie zdążę przed chrzcinami --
Chyba samej bym kazala sie ubrac. Ja malam dobra sytuacje w szpitalu po porodzie :-) mama przyniosla mi jablka wpada pielegniara " niewolno wyrzucic oddac, po godzinie przychodzi kolacja:-) i co bylo dodatkiem do kolacji jablka :-)--
Mami po prostu już nie wiem co z czasem zrobić, dzisiaj zabrałam się za mycie okien. Po prostu wariuje już z nudów--
Ja dzis sprzatam na raty...
myślicie czy coś się ruszy z porodem po tym?
Ja mam wizytę za dwa tygodnie to będzie 38 tydzień wg om, a według obliczeń lekarki 37 powiedziała, że to będzie ostatnia wizyta i uzgodnimy szczegóły porodu. Pewnie zrobi mi masaż szyjki, czy to rzeczywiscie bardzo boli? i jak myślicie czy coś się ruszy z porodem po tym?--
A Ul_ci nam znowu numer wywinęła, nakręciła temat "donoszonych fotek" i olała