Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, ale zrobię za to dżem wiśniowy, ostatnio bym go non stop jadła więc zapasy muszę uzupełnić
, nie mówiąc już o tym że pranie ciuszków na mnie musi poczekać aż włączy mi się syndrom wicia gniazda, bo jak na razie leży i kwiczy
nie mówiąc już o tym że pranie ciuszków na mnie musi poczekać aż włączy mi się syndrom wicia gniazda, bo jak na razie leży i kwiczy
A znając mój charakter i to, że musze mieć wszystko zrobione i przygotowane wczesniej i na tip top - sama siebie nie poznaje 
przyjada mebelki do pokoiku Malej to poukladam juz wyprane ciuszki i nastepne wezme do prania :)
) nawet i rozłożyłam na kupkach rodzajami - tzn pajacyki oddzielnie, kaftaniki oddzielnie itp.... i przez 2 tygodnie nie chciało mi się ich pochowac do szuflad i szafy
Zrobiłam to dopiero dzisiaj. Normalnie szok - sama siebie nie poznaję, i tylko błagam moce nadprzyrodzone, zeby po urodzeniu Malutkiej wróciła dawna Ula - bo przecież sama z takim leniem nie wytrzymam
dodam, że mieszkamy w bloku, więc mieszkanko niewielkie...
Boże spuść nogę i traf Go...

[/urlbo tak się zmęczył biedaczek odkurzając stołowy, że musiał leżeć 20min
I tak za każdym razem
Kurde, nie wiem co sie stało, ale od kilku dni nie mozemy się dogadać :( Dzisiaj przez smsy wszystko ładnie pięknie, wrócił wcześniej z pracy, miałam nadzieję, że już bedzie normalnie, a tu wystarczyła jedna rozmowa i znowu awantura..... I znowu usłysząłam, z eto mi nic nie odpowiada
A wyraziłam tylko swoją opinie nt tego, że skoro ma kontuzję nogi (był dzisiaj u ortopedy z tym) i go bardzo boli w okolicy kolana, to nie powinien biegać (to samo zresztą powiedziął mu lekarz) dopóki tego nie wyleczy - bo co bieg to jest gorzej z ta nogą - zaczął biegać 2 m-ce temu, bo koledzy z pracy biegają a poza tym chce schudnąć. No i to bieganie jest teraz kością w gardle..... Pomijam fakt, ze u niego to nie jest tak po prostu biegać - trzeba mieć iphona, odpowiednie oprogramowanie, dobre słuchawki, nowe buty, ubranie odpowiednie do biegania (od skarpetek przez majtki, spodenki i koszulki), akcesoria do do tego wszystkiego itp.... Nie mrugnełam okiem, wręcz pomagałam mu przy wyborach tych wszystkich rzeczy, dopingowałam - chociaż nie powiem ile to wszystko kosztuje (a na przewijak z wanienką nie ma
) ...... to teraz usłyszałam, że to ja mam jakiś problem z jego bieganiem ..... 
.
.
[/url
No jakbym o moim M. czytała... A jak chciałabym, żeby poodkurzał i pozmywał podłogi za jednym zamachem, to patrzy na mnie jak na ufo!
A ja chyba w poniedziałek na czas Jego "sprzątania" ewakuuję się z domu, bo mnie szlag trafi jak będę tego świadkiem po raz kolejny :)
Rozkręcił już laktację bardzo, prawie cały czas mleczko leci, i piersi bolą, ale damy radę.
Bardzo terminowe te nasze Chłopaki.

ale to dopiero początek dnia, więc moze zaraz nadrobić