Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
upal u nas cholerny, dzisiaj zas dzien pioracy
Więc mozna powiedzieć, że tak samo jak u Ciebie 
raczej tak nie mam. Skórcze z 3 mnie obudziły , pies chrapał - chyba wszystko przez te upały. Od 7:30 już 2 skórcze zaliczyłam co daje co godzinę . Ale nie są jakieś strasznie bolesne , sama jestem ciekawa 2 tygodnie temu na wizycie było wszystko ok ( a skórcze miałam już wcześniej ) , nie wiem na ile mogę one namieszać w szyjce
i tak znów noc koszmarów a ja potem cały dizeń to przezywam i boje się ponownie zasnąć 

jaaaaaaaaaaaaaa a niedawno zamykałam ja zaszczytnym60 miejscem a tak wogle jak licząc do 37 tyg.(planowego rozwiązania) to zostało nam 97 dni czyli jakieś 13 tyg. ale to pierwsze lepiej wygląda no może nie wygląda na razie przeraża 
, ciągle mam uczucie ciągnięcia i ból krzyżowy, ale wszystko się jakby wyciszyło, uspokoiło...
akoś nawet tu ani na wątku starających się, ani po poronieniu te nazwy do sprawdzenia nie padały zbyt często..

.skurcze mialam ale bezbolesne a namieszaly i to wcale nie byly czeste az tak bardzo wiec czasem lepiej sprawdzic....ja mialam tak ze przy twardnieniach brzucha baaaaardzo czestych szyjka sie skracala, rozwarla sie gdy zaczelam czuc tylko z 4 razy dziennie bol przedokresowy bardzo lekki i takie klucie szyjki, dzoewczyna lezy obok i miala podobnie....
.
, zaraz uskutecznię stanie przy garach. Nogi mi już spuchły
.
[/url
jak na razie jestem spokojna
U mnie gorąc, teściowie na obiedzie, więc słodko, zaraz uskutecznię stanie przy garach. Nogi mi już spuchły
.
a my dzisiaj jeszcze na imprezę plenerową wiec jakoś będę musiała wytrzymać no i też spuchłam, problem mam żeby obrączkę ściągnąć z palca...w zasadzie nie mogę jej zdjąć, stopy też mi spuchły, ale ciśnienie idealne więc pewnie to przez ten upał
problem mam żeby obrączkę ściągnąć z palca...w zasadzie nie mogę jej zdjąć,
[/url
). Teraz jest trochę lepiej za to zaczęło mi się parcie na pęcherz i pieczenie w środku, więc czuję, że infekcja się przyplątała
No ale mama ma mi coś w aptece wziąć z żurawiną dla ciężarnych i wit. C a ja staram się więcej pić teraz.

Ja nie ubrałam przezornie od ostatnich upałów i już chyba do porodu nie będę wkładała.
A Maję dziś użądliła osa w palec, było krzyku co niemiara, ale szybko wzięłam pod zimną wodę, a potem posmarowałam fenistilem i obserwowałam. Na szczęście prawie nie spuchło. Pierwsze w życiu użądlenie za nią
sysiajaw: problem mam żeby obrączkę ściągnąć z palca...w zasadzie nie mogę jej zdjąć,
Ja nie ubrałam przezornie od ostatnich upałów i już chyba do porodu nie będę wkładała.
--
Moja mala tez uzadlila na spacerku jakies 3 tygodnie temu
Nie wiem co ci poradzili w szpitalu, ale mi doktorka jak szyła powiedziała, żeby zewnętrzne ściągnąć po tygodniu pomimo tego, że są rozpuszczalne. Przez ten tydzień myślałam, że drugi raz za chwilę urodzę tak mnie ciągnęły. Pojechałam ściągnąć i jak ręką odjął. Więc jak masz możliwość to polecam.O ja potwierdzam ściągnięcie tego dziadostwa po tygodniu przyniosło niesamowitą ulgę :D Od razu po tym na spacer wyszłam, a prędzej pójście do wc sprawiało trudność :) My już ponad 5 tygodniu po prodzie, a nadal uczymy się żyć z tą Małą Głodomorrą :D
i odpoczywam, dotleniłam sie tak, że od razu śpiąca się zrobiłam :)
Opowiadaj nam jak dochodzisz do siebie i jak z Maleństwem sobie radzisz

[/url