Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
upal u nas cholerny, dzisiaj zas dzien pioracy
akoś nawet tu ani na wątku starających się, ani po poronieniu te nazwy do sprawdzenia nie padały zbyt często..
.skurcze mialam ale bezbolesne a namieszaly i to wcale nie byly czeste az tak bardzo wiec czasem lepiej sprawdzic....ja mialam tak ze przy twardnieniach brzucha baaaaardzo czestych szyjka sie skracala, rozwarla sie gdy zaczelam czuc tylko z 4 razy dziennie bol przedokresowy bardzo lekki i takie klucie szyjki, dzoewczyna lezy obok i miala podobnie....
U mnie gorąc, teściowie na obiedzie, więc słodko , zaraz uskutecznię stanie przy garach. Nogi mi już spuchły .
problem mam żeby obrączkę ściągnąć z palca...w zasadzie nie mogę jej zdjąć,
Ja nie ubrałam przezornie od ostatnich upałów i już chyba do porodu nie będę wkładała.
A Maję dziś użądliła osa w palec, było krzyku co niemiara, ale szybko wzięłam pod zimną wodę, a potem posmarowałam fenistilem i obserwowałam. Na szczęście prawie nie spuchło. Pierwsze w życiu użądlenie za nią
sysiajaw: problem mam żeby obrączkę ściągnąć z palca...w zasadzie nie mogę jej zdjąć,
Ja nie ubrałam przezornie od ostatnich upałów i już chyba do porodu nie będę wkładała.
--
Moja mala tez uzadlila na spacerku jakies 3 tygodnie temu
O ja potwierdzam ściągnięcie tego dziadostwa po tygodniu przyniosło niesamowitą ulgę :D Od razu po tym na spacer wyszłam, a prędzej pójście do wc sprawiało trudność :) My już ponad 5 tygodniu po prodzie, a nadal uczymy się żyć z tą Małą Głodomorrą :D Nie wiem co ci poradzili w szpitalu, ale mi doktorka jak szyła powiedziała, żeby zewnętrzne ściągnąć po tygodniu pomimo tego, że są rozpuszczalne. Przez ten tydzień myślałam, że drugi raz za chwilę urodzę tak mnie ciągnęły. Pojechałam ściągnąć i jak ręką odjął. Więc jak masz możliwość to polecam.