Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
niby nocna OK ale już od 6:30 nie śpię gdyż mój luby postanowił rano,przed upałami biegać w związku z czym budzik od rana dudnił
a ja jak już się obudzę to potem nie zasnę
no cóż, nic nie powiem bo znowu będzie, że narzekam
dzisiaj ma być kolejny dzień upałów.... A właśnie, któraśz z Was wie do kiedy te upały mają być?

jest cudny i kochany
do tego stopnia, że przez pierwszych kilka dni kochałam nawet jego płacz
teraz już może trochę mniej 
My już ponad 5 tygodniu po prodzie, a nadal uczymy się żyć z tą Małą Głodomorrą :D
jak wracasz do siebie?
Dododotka - witamy w domu jak wracasz do siebie?
ale co tam - miał w końcu 10 dni wakacji od nas 

jak tylko tą maleńką buźkę zobaczysz, to hormony już nakierują w dobrą stronę
ja miałam długi, ciężki i męczący poród, ale jak mi go położyli na brzuchu, to już nic więcej się nie liczyło
i boję się, ze skończy się na tym, że wszyscy się obrażą jak ich wkońcu pogonię 
a wczoraj mój m przyuważył, że jak spałam to mój brzuch żył własnym życiem
falował, wiercił się itp... wiec okazało się, że nie córcia grzeczna, tylko mamusia nieczuła
Jak dla mnie zero taktu i wyczucia
"żeby pomóc mi przy zajmowaniu się Julką (córką mojego P), żebym tym się juz przejmować nie musiała" - bo Julcia tez sie do nas wybiera
i tak sie "rozwijała i rozwijała" aż spojrzała na mnie i sytuacja wygladała dokładnie tak jak w reklamach IKEI (kojarzycie, jak mamuśka/tesciowa poucza nt tego jak tron powinien wyglądać itp
) - dziewczyna sie uciszyła w pół słowa jak tylko zobaczyła moją minę
A tata jej cały czas mówił: "znasz Ulę, zostaw ją w spokoju" .......
tak sie "rozwijała i rozwijała" aż spojrzała na mnie i sytuacja wygladała dokładnie tak jak w reklamach IKEI
a przynajmniej mąż odzyskał trochę spokoju... Ale już jutro wracają...

Czy któraś z Was, na jakiś czas przed porodem smarowała krocze oliwką naturalną? Naczytałam się, że to pomaga zapobiec pęknięciu i myślę, że warto byłoby spróbować

u Nas nic nowego prócz tego, że dziś powinnam mieć @ :) a tu ani widu ani słychu :)

Moze Igorek będzie miał młodsze rodzeństwo