Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam pytanie do ul_cia odnosnie pokrzyw, czy to chodzi o picie normalnych herbatek z pokrzywy ktore mozna kupic w kazdej aptece? to o nie chodzi? bo ja tez bym chetnie zaczela pic na lepsza morfologie i nie wiem czy starczy taka zwykla z apteki.
Pomaranczka - dzieki, body zapisane kopertowo mam i z ktorkim i dlugim rekawkiem :) wiec damy rade :)
Pomarańczka25
Ja witam sie w 26 tygodniu :) ale ten czas leci.
Edzia503 - no leci ten czas :) niedlugo 3ci trymestr, ponoc najciezszy.. zobaczymy, mam nadzieje, ze nie bedzie zle :)
Milego dnia dziewczyny, my znikamy na Greenwhich, zobaczyc co tam sie dzieje :) w koncu u nas Igrzyska Olimpijskie ;)
Dziewczyny to macica sobie skurcze cwiczy :)wiec coraz blizej porodu :)
Z kolei czytam opinie o szpitalu na Kopernika odnośnie porodu i w większości są ona bardzo niepochlebne - 8osobowe sale, fatalne warunki itp. W szpitalu wojewódzkim w Czestochowei, gdzie miałam rodzic, tez jest intensywna terapia noworodka, poloznictwo jest na dobrym poziomie, sama nie wiem co mam robić.
Kino, restauracja... upał przetrwaliśmy w klimatyzacji bo generalnie w telewizji mówią, że pada wszędzie, a u nas nadał upały i bez deszczu...
Tydzień mi się zapowiada "pracowity" bo właściwie codziennie jestem umówiona z jakąś znajomą na mieście, więc nie obejżę sie, a tydzień minie
ja na pewno tam rodze