Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
okocę się...
a jak mój P. będzie sprzątał tak samo "zwinnie" jak odkurzał, to w tym tygodniu się nie wyrobi... a ja urodzę z nerwów
.
[/urljak mój P. będzie sprzątał tak samo "zwinnie" jak odkurzał, to w tym tygodniu się nie wyrobi...

zabieram się za robienie śniadania, ale jakoś mi nie wychodzi. Dzisiaj w nocy Młody tak mi się przekręcił, że myślałam, że mnie ktoś wiertarką potraktował. Opuchnięta jestem już od kilku dni:(:( szczególnie puchną mi kostki i do tego bolą macie też takie bóle, pieczenie itp?
5 tydzień kolejnej ciąży i teraz aby się szczęśliwie skończyła 

i też czekam dzisiaj na rzeczy od pan r_p z allegro
Tak się usprawiedliwiałam, że skoro nie mam wszystkiego jeszcze to sie przecież nei moge spakować, nie? 

pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak głośno uprawianym seksem, aż męża obudziłam i staliśmy na balkonie doszukując się z którego balkonu to dochodzi.
. Chyba mam już wszystko. Jeszcze muszę kosmetyki kupić po wypłacie i to będzie na tyle
.
[/url
Czy to oznacza, że ona cały miesiac bedzie w szpitalu
zakładając, że w terminie sie rozpakuje? Łoj! Biedactwo!
udzielaj się, udzielaj - bo to ostatnie chwile, że możemy sobie tak beztrosko popisać, ponarzekać, pochawalić itp - trzeba korzystać, a baj de łej - gratuluję magisterki 
Jak jej powiedziałam, że ja też tylko szybko odebrać list, to sie obraziła i wyszła - chyba jej ta koeprta nie była potrzebna
Kochane potrzebuje rady, do gina moge sie wybrac w przyszlym tygodniu dopiero, a przyplatal mi sie stan zapalny. Znacie specyfiki, ktore moglabym zastosowac bez recepty, procz galek propolisowych, bo mam i troszke wysuszaja mi sluzowke.
i musze sie jeszcze meczyc wciskajac sobie mega tablety .... mnie przy koncowce, teraz, zaczely infekcje meczyc strasznie ;/