Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Misia, ja polecam to W I trym. przyplątała mi się infekcja i pięknie się tym wyleczyłam, jest całkowicie bezpieczne nawet na początku ciąży. Do tego stosowałam lactovaginal dopochwowo i doustnie pro-vag, lacibios femina lub cokolwiek innego z pałeczkami kwasu mlekowego. Teraz co jakiś czas profilaktycznie jem te bakterie albo je sobie aplikuję przez parę dni i jak do tej pory żadnej infekcji nie miałam, a na każdej wizycie u gin ph mam idealne.
Dzięki isiula, ja miałam spokój do momentu gdy znów zaczęłam sięgać po słodkości i wróciłam do picia kawy. Chyba znów je odstawię.
Po ostatnim serduchu małż mówi, że ma swędzące krostki, więc już wiedziałam, że znów się przyplątało to świństwo, no a wczoraj zaczęłam odczuwać lekki dyskomfort, wcześniej czując dodatkowo parcie na pęcherz i szczypanie przy oddawaniu moczu, więc pewnie jak zwykle coś bakteryjnego, więc ten specyfik powinien pomóc.
Ja zauważyłam, że jak jadłam dużo słodkości to grzybki to lubiły bardzo, teraz prawie nie jem słodkiego więc może to też ma wpływ na brak infekcji..
A mój luby odkąd jestem w ciąży dodatkowo dostał zakaz kończenia w środku, bo wyczytałam że sperma zmienia ph na zasadowe co sprzyja infekcjom, a biedny miał nadzieję, że sobie poużywa bezstresowo nie mam litości hehe
Mój z kolei biedny, bo ja nie mam ochoty
Muszę poprosić którąś z was o numer kontaktowy, żeby w razie czego wysłać smsa i powiadomić was, gdyby cos zaczęło się dziać.
Choć mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrwam, ale jakoś mam przeczucie, że to niedługo...
Choć mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrwam, ale jakoś mam przeczucie, że to niedługo...
Lista w między czasie się pojawiła dwa razy ale nie widzę dopisku, że będzie dziewczynka
w ciazy i w czasie karmienia sie nie zaleca
no wlasnie słuchajcie jak to jest z ta pokrzywa bo własnie zakupiłam, ale na niej kurcze jest napisane ze w ciazy i w czasie karmienia sie nie zaleca
--