Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No Ula obowiązkowo w po terminie chce więc nam się raczej wszystko porozjeżdża, co nie zmienia faktu, że pozostajemy herbu - 18
--

- mąż na mnie patrzył jak na wariata 
I był tak tym podjarany, ze chyba naprawdę słyszał
Włąśnie kurier przyniósł mi wszystkie rzeczy zamówione na allegro - pieluszki, ręczniczki, kocyki

Ja dzisiaj mam lekarza gin i KTG, mam nadzieję, ze moje malutkie serduszko w brzuchu dzisiaj będzie biło miarowo
i w pierwszej ciąży też nie miałam
Dzisiaj wizyta u lekarza i zobaczymy co powie:) Ostatnio myślałam że urodzę przed terminem, teraz myślę że po bo oprócz niewielkich bóli jak na @ to nic się nie dzieje. Miłego dnia. 
;
;
;
;
lzy same mi ciekly...bezcenne. ..On przed wyjazdame codziennie mowil do brzuszka i go calowal ale teraz to poprostu przeszedl samego siebie!
ale Ulkę w pijaństwie po porodzie wspieracie! Przechery

maly rzucil sie namnie i zaczol brzuszek calowac

[/url
nie mówiąc o wózku :)

cześć, przywitam się i też zmykam robić dziecku śniadanie, bo prosiła 15 minut temu, a ja wyrodna matka powiedziałam, że tak wczesnie się nie je, bo mi się z łóżka wstawać nie chciało
Zakupiłam wczoraj herbatkę z pokrzywy. Ile tego mogę pić, żeby nie zaszkodziło? 2 dziennie będzie ok?

fajne macie dyskusje z rana, osobiście myślę, że i 15 na rodzenie nie jest zły. Wtedy jest zazwyczaj ładna pogoda, więc maluszek co roku będzie miał słoneczne urodziny
mój synuś szaleje mocno w brzuszku, godziny 1-3 w nocy to apogeum jego aktywności, więc jestem średnio wyspana ostatnio...dziś wizyta u gin, to zobaczymy czy wszystko ok
Zakupiłam wczoraj herbatkę z pokrzywy. Ile tego mogę pić, żeby nie zaszkodziło? 2 dziennie będzie ok?
Mam pytanie do dziewczyn, które robiły zakupy koszul/ szlafrokow do szpitala przez allegro, macie może jakiegoś fajnego sprzedawcę? Bo widziałam tu swego czasu bardzo ładne piżamki na forum
--