Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ej no co za cisza nastala poszlyscie sie pakowac?
Wykąpałam sie, juz jedno pranko z pieluszek i kocyków (tych kolorowych) zrobione, teraz wrzuciłam białe 
) i jak zliczyliśmy cenę (z fotelikiem samocodowym, też był taki sam jak kupiliśmy) to okazało się, ze gdybyśmy to wszystko kupili w Smyku, a nie w jakimś tam sklepiku "wyhaczonym" na targach - to zapłacilibyśmy ponad 400 PLN więcej
Ula tylko jaj bedziesz prala pieluszki biale od r_p77 to potem pusc na pusto pralke na plukanie :-) bo mozna sobie zalatwic fajne reszte ciuchow w kolejnym praniu :-)
bo też się u niego zaopatrzyłam

teraz jestem zdrowa ale strach zawsze pozostaje.

wyobrazcie sobie ze juz 3 dziewczyna po 32 tc dowiedziala sie ze zamiast dziewczynki bedzie chlopiec, szok!:o
wyobrazcie sobie ze juz 3 dziewczyna po 32 tc dowiedziala sie ze zamiast dziewczynki bedzie chlopiec, szok!:

I teraz w brzuchu kopie mnie Martynka albo Maks

bo to przecież taka maleńka i bezbronna istotka... chciałoby się zrobić wszystko aby było w porządku, a tu najgorsze że czasami nic się nie da zrobić i tylko trzeba cierpliwie czekać 

. Tydz temu mały ważył nie całe 400 g, a wczoraj już miał przeszło 500, ładne tempo teraz ma

;
;
;
;
3w1) ale jeśli nie to na alegro jest dużo zielonych ale pani w salonie w Częstochowie odradziła że dużo owadów przyciąga ten kol. macie może taki kolor albo kogos z takim problemem , czy te ziel, najładniejsze i chcą inne wypchnąć co nie schodzą i dlatego zachwalała beż . http://www.krolestwodziecka.com/images/tako/jumperx/fantazja/19/1.jpg ( nw realu o ton jaśniejszy,no i powdójny )O u mnie słońce zaczyna wychodzić, czyli będzie tak jak wczoraj, upal sie znaczy ;/ dlatego sie zbieram szybciej na to KTG coby później się nie topić.

a myślałam że nie dotrwam tak długo.
Wszystko poszykowane, torba spakowana... tylko rodzić
.
.
.
[/urlja ledwo daje rade, nogi jak kołki mi sie robią, palce u rak tez ;/ ale jeszcze 2 tygodnie, no może dłużej, albo krócej..zdecydowałabym się w końcu hihi
O! A ja miałam nadzieję, że nie bedę musiała prasować pieluch, a po suszarce te tetrowe wyszły takie jakby zwinięte w harmonijkęi cąły plan w łeb - musze prasować