Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ze względu na rozmiary brzuszka
Kuleczka poza rozmiarem brzuszka nie ma żadnych innych wskazań do cc?
Jest jeszcze jedno cholerstwo, które wyszło mi po wymazie z szyjki.....gronkowiec złocisty ;/ chociaż lekarz mówił, że CC przy tym nie jest wskazane.....ale oni nie chcą ryzykować połamaniem dziecku barków wiec stosują przy tym CC...
. A znając życie jeszcze we wrześniu urodzę
.
.
[/url

. Ja jestem przykładem, że po wczesnym poronieniu można cieszyć się prawidłową ciążą - 2 miesiące później. Bardzo dobrze rozumiem wasze obawy, bo dla mnie każdy dzień z dzidzią w brzuszku był bezcenny, jeden krok do przodu. Trzymajcie się.Nie tyłam na początku ciąży, bo nawet chudłam przez wymioty, a teraz normalnie szok
.
[/url

;
;
;
;edzia-podwujnie taknych pieluszek niewidzialm ,ale zauwazylam przy malej ze jak kupowalam takie ze kratka byla ok 1cmx1cm ,to sie lepiej prasowaly niz te co krateczka jest na 0,5 cm :D
Co do zielonego wozka ,niebierz ,ja mialam zielona gondolke i faktycznie cale robactwo kolomnie latalo ..
Dlatego juz siedzisko spacerowe ,kupialm niebieskie :D

Damy znać jak będziemy po.
Kciukajcie dziewczynki, bo zaczyna mi się nerw :-)
już myślałam, że któraś urodziła, bo ponad 150 postów do nadrobienia, a wczoraj wieczór byłam na bieżąco :)
dopiero co test robiłam, a przed chwilą leżeliśmy z lubym na łóżku i cieszyliśmy się jak dwa głupki, bo nam synek zafundował maraton kopniaków
Natomiast KTG mnie zasmuciło, ten mój mały człowiek ma cały czas nierówne tętno i generalnie wysokie - w granicach 160-170
Niby nic nie powiedzieli, że bardzo źle, wypuścili ze szpitala, więc chyba nie powinnam sie martwić, ale wiecie jak to jest - jak tak patrzycie na ten wykres jak tak skacze i to serduszko jakoś tak strasznie szybko bije 

fajne te piżamki, co mi linki podesłałaś - szczególnie ten bajer z wyjmowaniem piersi do karmienia
a wozek to Baby Merc Q7x