Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Normalnie wstyd mi jak nie wiem, a nic na to nie mogę poradzić.
Mam nadzieję, że przejdzie po porodzie, bo wcześniej takich sensacji nie było
.
[/urlbo do "dolegliwości" ciążowych doszło mi ponoć chrapanie . Normalnie wstyd mi jak nie wiem, a nic na to nie mogę poradzić. Mam nadzieję, że przejdzie po porodzie, bo wcześniej takich sensacji nie było

normalnie szok - nigdy nie chrapałam......
, nie wytrzymał chłopina
.
[/urlDziewczyny, czy też tak boleśnie odczuwacie na tym etapie wiercenie się dzieci? Bo ja mam wrażenie, że mi skóra pęknie.

.
. Mamy dzisiaj z mężem 3 rocznicę ślubu i spaliśmy pierwszy raz osobno
fajnie się porobiło...
.
[/url1 sierpnia, o godz 2:45 przyszedł na świat nasz Igo. Waga 4426 g (nadal nie wierzę!), 60 cm. Poród siłami natury, bez znieczulenia, MEGA ciężki.

Madzinka czasem tak bywa. .. ale jakie godzenie bedzie mile
. Bez sensu żeby się męczył, skoro rano do pracy musi wstawać. Niech zazna jeszcze trochę snu
. Rano bułeczki świeże mi kupił na śniadanie, więc wybaczam
.
[/url
ja też takie próbowałam rodzić i wiem coś na ten temat... merga ciężko, ale tobie się udało SN i dlatego podwójne gratulacje

zamiast się wyspać na zapas, to świruje, no! Chociaż w porównaniu do ostatnich "nocy" gdzie spałam do 3 albo 4 to i tak dzisiaj pelen wypas
bo tak to miałam stndartowo podpuchnieta przy upałach mocniej przy tem normalnych delikatnie bardzo ale jednak a teraz nic :) i nawet juz mi smakuje ;) ale sikam rzeczywiscie strasznie po niej
po 2 tygodniach i 2 dniach picia pokrzywy dzis zobaczyła swoja normalna stope

mnie wlasnie martwi moj brzuch dziewczyny na patologii sa w szoku ze to juz 36 tc daja najwiecj 30 :/ mam nadzieje ze Dominik przypakuje jeszcze troszke
Ja wyszłam sobie z takiego zalożenia, jak wszyscy zaczeli mi mówić, że wygladam najdalej na 7 m-c a nie na 9 i coś jest nie tak
na czele z moją mamusią