Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
cholera nie dam rady tego w sobie utrzymać, nie słodzę niczego od 12 roku życia, a tu trzeba wypić taki mega kubeł ulepku
podziwiam wszystkie przyszłe mamy, które dały radę...!! myślałam, że przesadzacie pisząc jakie to ohydne, a tu taka historia..
A ja po tym nieszczęsnym obciążeniu glukozą - zwróciłam wszystko po 2 min od wypicia mój pierwszy paw w ciągu całej ciąży, ledwo dobiegłam do wc..ehh pani z lab kazała iść do domu i przyjść z następnym skierowaniem na powtórkę cholera nie dam rady tego w sobie utrzymać, nie słodzę niczego od 12 roku życia, a tu trzeba wypić taki mega kubeł ulepkupodziwiam wszystkie przyszłe mamy, które dały radę...!! myślałam, że przesadzacie pisząc jakie to ohydne, a tu taka historia.. --
Ja dzis zas wedrowki do kibelka co 2 godziny ;/ to jest zmora po prostu, rano mnie jakies bole krzyzowe wziely, ale przeszlo, wieczorem skurcze mnie pomeczyly, ale tez przeszly....wszystko przeszlo :P tylko siuranie niestety nie :P
Ja dzisiaj juz zbiore sie na pewno do prasowania rzeczy dzidzi :P maz wozek ma zlozyc, wczoraj tylko wyjelismy go z kartonu zeby ten smrodek nowosciowy odszedl w niepamiec :P--
zeby ten smrodek nowosciowy odszedl w niepamiec :P
Moze następnym razem z cytrynką spróbuj, jak dziewczyny radzą?
Nic sie nie martw,ze mna na patologii lezala dziewczyna co tez zwrocila glukoze i nastepnego dnia podali jej hydroksyzyne,zeby zatrzymac odruchy wymiotne....Popros gina niech Ci wypisze,albo lekarza rodzinnego,jakos to przetrwasz
Potwierdzam - z cytrynką znośne , a też nie słodzę napojów.