Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No to na powtórkę biorę cytrynkę obowiązkowo i to taką mega wielką, ale nie wiem czy cokolwiek to zmieni.. No i przede wszystkim wyjdę sobie z tym kubłem na powietrze na ławkę, bo pod punktem pobrań strasznie duszno było, więc może to też zrobiło swoje.. zapytam też gin o te leki przeciwwymiotne, zobaczymy co ona na to..
Sorki ze tak marudze ale juz nawet nie mam komu
Ulcia to ja cie pociesze bo ja na poród z Marta zawiozłam sie sama ;) to był 42 tydz:) myslałam, ze na ktg jade i mnie puszcza bo nic sie nie działo a oni kazali mi zostac
Nie wiem czy znacie dziewczyny taką stronę
http://www.promobaby.pl/
Ciąża to majątek
rodzisz w jakiejs prywatnej klinice moze?
Tak, w Medicoverze właśnie.doopcia wygodna się zrobiła, strach przed złymi opiniami o szpitalach i porodówkach, strach przed porodem w moim "starczym" wieku doping męża w tym względzie (on chyba ma jakieś traumatyczne przeżycia z sytuacji porodowych jego córki, o których nie chce mówić) i wyszło na to, że karta kredytowa pójdzie w ruch --
Ja chodzę na NFZ i jestem zadowolona:) Szczerze to nie wiem czemu niektóre dziewczyny sądzą że prywatnie to lepiej. Jak powiedziałam że chodzę na NFZ do lekarza który prowadzi moją ciąże to niektóre znajome mówiły żebym poszła prywatnie. Poczułam się tak jakbym ryzykowała ciąże chodząc do lekarza na NFZ.--
Ja chodzę na NFZ i jestem zadowolona:) Szczerze to nie wiem czemu niektóre dziewczyny sądzą że prywatnie to lepiej
Bo mnie się wszyscy dziwią, że jeszcze w żadnym nie byłam. Chyba czas się za to zabrać
Dziewczyny powiedzcie czy macie już wybrany szpital. Bo mnie się wszyscy dziwią, że jeszcze w żadnym nie byłam. Chyba czas się za to zabrać
Teraz właśnie noszę sie z zamiarem poszukania przychodni jakiejś najblizszej i zgłoszenia sie i to że dzidzius bedzie, bo to chyba jakaś położna musi przychodzić albo co - zeby mnie potem do więzienia nie wsadzili, ze dziecko ukrywalam