Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
1900g. czy to dużo.., czy bardzo dużo...?
mąż jedzie z pracy do mnie żeby mnie ratować bo pewnie coś mi sie stało
Chyba mnie kocha
Dzień dobry Synek urządził sobie wczoraj z brzucha salę gimnastyczną, chyba jeszcze sporo miejsca ma
A ja mam noc do tyłu z powodu tej mojej anginy i bólu gardła masakrycznego - teraz piję siemię lniane i chyba pójdę odespać, bo starsze dziecko w przedszkolu
Ja jeszcze nie kupiłam ale stoję przed wyborem
Mimo wszystko poczekam z miesiąc, a chciałabym już zacząć kupować te wszystkie cuda... jednak to chyba za wcześnie...
I ja mam to samo choć poszłam wczoraj do holenderskiego typowego dziecięcego sklepu sprawdzić swoją wytrzymałość, i udało się bo totalnie znów nie wiedziałabym od czego zacząć choć pierwsze zakupy mamy za sobą same ubranka ale od czegoś trza było
Jaki w ogóle materacyk sie kupuje? Od czego jest uzależniony? Nie chodzi mi oczywiście o cenę tylko wykonanie. Ma to znaczenie?
ja kupiłam kokosowo gryczany
ja to dopiero mam to co dostałam od znajomych - ubranka dostanę za 2 tyg. jeszcze
a tak to pierdółki mam same i jedną buteleczkę nową, którą dostałam na urodziny pilatesu dla ciężarnych
myślę, że zacznę kupować wszystko we wrześniu. Pojadę do jednego sklepu, który już sobie upatrzyłam i kupię wszystko hurtem
Aaaa przepraszam \mam już łóżeczko od męża siostry ale jeszcze go nie zabrałam. Nawet nie wiem jak wygląda. Materacyk na pewno muszę do niego dokupić bo tego sprzed 10 lat od niej to się troszkę obawiam. Tym bardziej, że wszystko leży w piwnicy...
Jaki w ogóle materacyk sie kupuje? Od czego jest uzależniony? Nie chodzi mi oczywiście o cenę tylko wykonanie. Ma to znaczenie?
ten wózek
Normalne,macica i lozysko sa wtedy bardziej ukrwione, widocznie tej pozycji dzieciaczki nie lubia:P tak mi polozna powiedziala ostatnio:P ja to tylko na lewym albo na prawym boku moge spac, na wznak jak sie poloze to musze isc od razu siusiu bo mi malutka tak na pecherz napiera :P
edziu - kolor wg katalogu nazywa sie silver i faktycznie jest taki srebrzysty. Na ekspozycji nie mieliśmy okazji zobaczyć go akurat w tym kolorku, ale na szczęscie były próbniki (bo już prawie wzięliśmy antracyt na srebrnej ramie). Różnie to z tymi kolorami bywa, są ponoć bardziej lub mniej "fotogeniczne" i nieraz w naturze może być widoczna spora różnica. Ten mój na zdjęciach wygląda tak a w rzeczywistości jest dużo jaśniejszy.
Dzięki, ja to kompletnie zielona jestem, łóżeczko jest jak na razie niezłożone, czekamy na odpowiedz w sprawie tych uszkodzeń.
Albo od nieprzyzwoicie dobrego wyglądu
ul-cia mialas w pakiecie Medicover jeszcze jakies usg 4d po 30 tc..?
tak, przez allegro zamawiałam :) ciekawa jestem, czy facet w ogóle odpisze coś, czy zleje sprawę.
A można nam coś wogóle na ból gardła ??? moja po powrocie z pl, chyba zaraziła sie anginą , 3 dni gorączki po 39 ponad i ból gardła ale witaminki,lody, nurofen,i chlorchinaldin i przeszło zupełnie po 5-ciu dniach ,Tobie coćprzepisali??? Wracaj szybko do zdrowia co by zdążyć do porodu
to jest też wina dupiatego zdjęcia, bo mam kabel tylko do telefonu niestety więc nie masz za co przepraszać
Ale ja słyszałam, że nurofenu (ibuprofenu) to w ciąży nie wolno?
Jadę na to moje KTG, mam nadzieje, że dzisiaj mój dzieć będzie sie zachowywał porządnie i serducho będzie spokojnie!
Help!!! jest mega goraco mega!!!!w domu pomimo klimy 27 stopni :( ale chyba deszcz idzie. ...
Milego urlopu Kasia :)
Ja w takim razie chcialabym z kims wymienic sie nr telefonu w razie "W", bo u nas w szpitalu nie ma niestety darmowego neta do zlapania...a nie chce Kasi w urlopowaniu sie przeszkadzac.