Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To mój mąż nie chce się ze mną kochać 
Pragnie mnie i wiem o tym ale on się boi, że coś może zrobić nie tak!!, że skrzywdzi dzidzie itp. Tłumacze mu, że to jest nie możliwe, że matka natura o wszystkim pomyślała i że dziecko jest zabezpieczone przed wszystkim. Macie może jakieś pomysły lub strony gdzie mogę mu udowodnić, że wszytko jest ok?? że Sex nie przeszkadza?? no chyba, że się mylę to mnie wyprowadźcie z błędu
ostatni raz kochaliśmy się na początku lipca, później zaczęłam się czuć źle, potem okazało się, że jestem w ciąż i mąż odmawia mi
Mam nadzieje, że jak pójdziemy na wizytę to lekarz mu przemówi do tego łba
Mam nadzieje, że jak pójdziemy na wizytę to lekarz mu przemówi do tego łba
Naprawdę mam tyle obaw odnośnie tego, że nie zdążę do szpitala, że cały czas o tym myślę. Wolę pojechać od razu na wszelki wypadek i najwyżej wrócić, niż urodzić w domu.
może Wy wiecie czy można się kochać po odejściu czopa.
, ale serio to ja też nie wiem jak to z tym jest jak czop odejdzie
A jak to jest dziewczyny?? inaczej, lepiej, większe doznania, szybciej się dochodzi?? nie przeszkadza Wam to, że wszytko tam jest napuchnięte i dzidziuś??

a u nas nie można seksu przez tą moją skórkę na szyjce, która od razu krwawi :(
Hehe nie wiem, moze, ale jak aplikowalam sobie tabletki to tam mieciutko jest jak kaczuszka :P
i najbardziej skoda mi było dziewczyn że i tak muzą w dzień egzystować to jeszcze w nocy nie mogą odpocząć a teraz i u Nas sie zaczyna 
a wiecie może czy były jedno czy dwu jajowe - bo ponoć nawet czasem trzeba sprawdzić po grupie krwi wcześniej nie da sie tego dokładnie sprawdzić .
ja ledwo zdążyłam do szpitala bo mi się nie spieszyło i wydawało mi się że mam czas.... a tu masz od odejścia wód (najpierw odeszły wody później skurcze się pojawiły) do wyjścia małej trwało tylko 2h 30 min... ledwo naprawdę ledwo zdążyłam...
Ale mam nadzieję, że może w takim przypadku drugie dziecko nie urodzi się szybciej, a przynajmniej nie dużo szybciej niż pierwsze.
A ja teraz zapytam sie o cos z innej beczki, co kupic mezowi na 3 rocznice slubu? :P do 8 sierpnia juz niewiele zostalo a ja nie wiem co mu kupic :P
a my 8.10 już 7-dmą 
Ale jakoś nie mam ochoty jej obchodzić, bo nie jest dobrze ostatnio
kochana czasem przychodzą kryzysy to normalne i nic na to nie poradzimy a marudzić zawsze nam możesz przynajmniej lżej ci na sercu będzie jak się wygadasz
A jak to jest dziewczyny?? inaczej, lepiej, większe doznania, szybciej się dochodzi?? nie przeszkadza Wam to, że wszytko tam jest napuchnięte i dzidziuś??
i ochota nieco większa
Mam wrażenie, że szybciej dochodzę i doznania są przyjemniejsze, to pewnie zasługa lepiej ukrwionych narządów
, a teraz przyplątał się stan zapalny i nici z sexu

Przykro mi ze raza Was moje bledy ortograficzne...przykro mi ale od poczatku pisalam ze jestem dyslektykiem i porostu czasem nie zauwazam ich...a sprawdzania pisowni nie mam ani polskich znakow, bo pisze na tablecie..
nie przejmuj się tymgeneralnie chodzi o to, że ja z dwójką dzieci cały dzień, mąż wraca z pracy i nie pomoże bo jest zmęczona !!! A co ja k***a
Przykro mi ze raza Was moje bledy ortograficzne

Jak taki zmęczony to mógł pomyśleć o tym przed zrobieniem dwójkę dzieci!! CWANIAK JEDEN!!!

Przepraszam, że jestem taka wredna teraz i zła na Twojego męża, ale jak słyszę, że mąż nie pomaga bo on bardzo zmęczony a kobieta to pewnie siedzi w domu z d..pą na tapczanie to mnie aż złość rozpiera!!! Ja już powiedziałam mojemu, że jak nie będzie pomagał to go wy...le z domu!! bo ja też będę potrzebowała pomocy, a dziecko to nie lalka.
i ochota nieco większa
Mam wrażenie, że szybciej dochodzę i doznania są przyjemniejsze, to pewnie zasługa lepiej ukrwionych narządów
,"
Aż wstyd ale cóż... nie panuję nad tym 
Kasiek nie przejmuj się, zagoń go do roboty, a nie!!! a jeżeli mu nie pasuje to wiesz gdzie możesz go wysłać?!!!Jak taki zmęczony to mógł pomyśleć o tym przed zrobieniem dwójkę dzieci!! CWANIAK JEDEN!!!
Przepraszam, że jestem taka wredna teraz i zła na Twojego męża, ale jak słyszę, że mąż nie pomaga bo on bardzo zmęczony a kobieta to pewnie siedzi w domu z d..pą na tapczanie to mnie aż złość rozpiera!!! Ja już powiedziałam mojemu, że jak nie będzie pomagał to go wy...le z domu!! bo ja też będę potrzebowała pomocy, a dziecko to nie lalka.