Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam nadzieje, że jak pójdziemy na wizytę to lekarz mu przemówi do tego łba
Naprawdę mam tyle obaw odnośnie tego, że nie zdążę do szpitala, że cały czas o tym myślę. Wolę pojechać od razu na wszelki wypadek i najwyżej wrócić, niż urodzić w domu.
może Wy wiecie czy można się kochać po odejściu czopa.
A jak to jest dziewczyny?? inaczej, lepiej, większe doznania, szybciej się dochodzi?? nie przeszkadza Wam to, że wszytko tam jest napuchnięte i dzidziuś??
a u nas nie można seksu przez tą moją skórkę na szyjce, która od razu krwawi :(
Hehe nie wiem, moze, ale jak aplikowalam sobie tabletki to tam mieciutko jest jak kaczuszka :P
ja ledwo zdążyłam do szpitala bo mi się nie spieszyło i wydawało mi się że mam czas.... a tu masz od odejścia wód (najpierw odeszły wody później skurcze się pojawiły) do wyjścia małej trwało tylko 2h 30 min... ledwo naprawdę ledwo zdążyłam...
Ale mam nadzieję, że może w takim przypadku drugie dziecko nie urodzi się szybciej, a przynajmniej nie dużo szybciej niż pierwsze.
A ja teraz zapytam sie o cos z innej beczki, co kupic mezowi na 3 rocznice slubu? :P do 8 sierpnia juz niewiele zostalo a ja nie wiem co mu kupic :P
Ale jakoś nie mam ochoty jej obchodzić, bo nie jest dobrze ostatnio
kochana czasem przychodzą kryzysy to normalne i nic na to nie poradzimy a marudzić zawsze nam możesz przynajmniej lżej ci na sercu będzie jak się wygadasz
A jak to jest dziewczyny?? inaczej, lepiej, większe doznania, szybciej się dochodzi?? nie przeszkadza Wam to, że wszytko tam jest napuchnięte i dzidziuś??
Przykro mi ze raza Was moje bledy ortograficzne...przykro mi ale od poczatku pisalam ze jestem dyslektykiem i porostu czasem nie zauwazam ich...a sprawdzania pisowni nie mam ani polskich znakow, bo pisze na tablecie..
generalnie chodzi o to, że ja z dwójką dzieci cały dzień, mąż wraca z pracy i nie pomoże bo jest zmęczona !!! A co ja k***a
Przykro mi ze raza Was moje bledy ortograficzne
Kasiek nie przejmuj się, zagoń go do roboty, a nie!!! a jeżeli mu nie pasuje to wiesz gdzie możesz go wysłać?!!! Jak taki zmęczony to mógł pomyśleć o tym przed zrobieniem dwójkę dzieci!! CWANIAK JEDEN!!! Przepraszam, że jestem taka wredna teraz i zła na Twojego męża, ale jak słyszę, że mąż nie pomaga bo on bardzo zmęczony a kobieta to pewnie siedzi w domu z d..pą na tapczanie to mnie aż złość rozpiera!!! Ja już powiedziałam mojemu, że jak nie będzie pomagał to go wy...le z domu!! bo ja też będę potrzebowała pomocy, a dziecko to nie lalka.