Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie wiem jak to jest ze wiekszosc doroslych facetow jest totalnie nieodpowiedzialnych i chcialoby sie cale zycie tylko bawic. ja na szczescie mam najlepszego mezczyzne na ziemi, ale on jest w ogole z innej bajki. ale na okolo znam wielu wlasnie takich facetow o jakich piszecie ktorzy absolutnie nie dorosli do bycia ojcami i mezami i sa skonczonymi egoistami. no nic zycze wam wytrwalosci.
to mu powiedziałam ze wole takiego niz wyzyskiwacza pana i władce oraz chama w dodatku
do 3 w nocy miałam skurcze i ból brzucha jak na miesiączkę
Przemek nie ma 40 lat, tylko 30
Chyba logiczne jest że po porodzie matka musi "dojsć" do siebie a nie przyjmować gości
Zresztą po cc jak będzie Cie mąż do kibla prowadzał, bo sama nie będziesz w stanie, to sam zobaczy że nie czas na gości..--
przyniosą. Zresztą po cc jak będzie Cie mąż do kibla prowadzał, bo sama nie będziesz w stanie, to sam zobaczy że nie czas na gości..
Witam się sobotnio :)
Pomarańczka Przemek nie ma 40 lat, tylko 30 :) Ja 31 :)
Mi niestety wyszły wczorajsze stresy - do 3 w nocy miałam skurcze i ból brzucha jak na miesiączkę - czasem co 5 min, co 10, czyli nieregularne ale bardzo się balam :/ Zasnęłam... Dziś leżę plackiem i odpoczywam.
że dopiero po 12latach małżeństwa łaskawie zgodził się na dziecko..
Nawiązując jeszcze do tematu przyszłych tatusiów i ich wyskoków. Wydaje mi się, że większość z nich podczas pierwszej ciąży dostaje długo- albo krótkotrwałej głupawki/ zaćmienia umysłowego, czy jak to tam nazwać. Wiem, że trudno jest nam się nie przejmować, szczególnie, że hormony szaleją i potrzebujemy jak nigdy poczucia bezpieczeństwa, ale takie momenty trzeba po prostu przetrwać. Weźcie pod uwagę, że oni nie czują dziecka w brzuchu, nie mają syndromu wicia gniazda, nie czują instynktu dopóki dziecko sie nie urodzi. Jedyne, co widzą to to, że ich partnerka stopniowo zmienia się (nie tylko zewnętrznie) z wyluzowanej, niezależnej dziewczyny w matkę, dla której dziecko i wszystko, co się z nim wiąże jest chwilowo najważniejsze. Większość z nich nigdy nie zrozumie tego, co dzieje się w głowie kobiety w czasie ciąży. Oni widzą przewrażliwioną, wściekającą się bez powodu babę, która, nie wiedzieć czemu nagle woli połozyć się spać o 9 niż wyskoczyć ze znajomymi na imprezkę, dla której nagle priorytetem staje się odkażanie, prasowanie, czyszczenie rzeczy dla dziecka, którego przecież jeszcze (w mniemaniu faceta) nie ma!
Przeraża ich fakt, że wszystko już się zmieniło, więc jak to będzie, kiedy dziecko się urodzi.
edzia, jak ja mam skurcz, to czuje podobnie... parcie na kupkę czy siusiu i ciezko oddech złapać... a po skurczu Michasia szalu dostaje.
Aha i muszę drugi raz zrobić glukozę bo wynik z pl jest dla niego nie autentyczny jak się nie porzygam(sorki za dosłowność) to się wzmocnie
Ma_mi, a u Ciebie?