Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

) nie miałam ani jednego skurczu i boję się czy w ogóle rozpoznam skurcz
, niby tego najważniejszego momentu nie da się przegapić, ale nie wiem czy to co będzie mnie bolało to już będzie skurcz czy jeszcze nie. Kurde zdygałam się
w ramach przypomnienia jestem w trakcie 37 tyg/ Ulcia wiem że miałam zrobić suwaczek

Ja do tej pory nie miałam ani jednego skurczu i boję się czy w ogóle rozpoznam skurcz , niby tego najważniejszego momentu nie da się przegapić, ale nie wiem czy to co będzie mnie bolało to już będzie skurcz czy jeszcze nie. Kurde zdygałam się

).
) - ale to nie ma nic wspólnego z porodem, tylko z puchnięciem i nawodnieniem ogólnym

ale skąd taka reakcja organizmu i na co to nie wiem
Ja juz 5, pogrubiona :D upal taki, ze oddychac nie mozna ;/i nic sie nie dzieje, dzisiaj dzien bez skurczowy :P

ale skąd taka reakcja organizmu i na co to nie wiem. Oczywiście nie wymiotowałam tylko przeszło samo.
Mierzyłaś ile cm masz w brzuszku?
Czekamy co facet odpisze, jak narazie cisza ;
95 w pępku
, ja na tym samym etapie, co Ty miałam 99 cm, a teraz 100cm, czyli prawie wcale mi nie urósł przez 2,5 tyg.
w pepku 93 heh
, ale to o niczym nie świadczy tzn. w sensie że dziecko małe więc nie masz powodów do zmartwień
jak mało urośnie to migiem go nie będzie po porodzie, a ty unikniesz stresu poporodowego z odchudzaniem i innymi sprawami związanymi z brzuszkiem
, więc to ogromny plus. Ja mam obecnie 100cm i moja mama (tylko mama i nikt poza nią) mówi, że mam ogromny brzuch itd, bo ona miała "połowę tego"(oczywiście niedosłownie) do porodu. Jak jej mówię, że lekarz, położna i inni mówią, że wcale nie jest ogromny tylko akurat, to nie może uwierzyć. Chyba dawnoooooooooo nie widziała kobiety w końcówce ciąży i nie wie jak wyglądają porodowe brzuchy 

Pomarańczka to jest aukcja do lozeczka: http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-140x70-haft-moskitiera-darland-i2523018576.html

) mial paznokcie pomalowane moim ulubiony czerwonym lakierem ;) 

Wspsółczuję - ale na pewno w zwiazku z tym bedzie lepiej niż miało być
Ja zawsze w to wierze i mi się sprawdza 
) itp - normalnie jak w tym dowcipie "rzuć wszystko i złóż przewijak!"
Powiedział mój małżonek siedzac na kanapie 
"
Teraz mogę już odetchnąć z ulgą, że w razie "w" nie będę latać po mieszkaniu jak kot z pęcherzem i pakować...