Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

zbyt pięknie było do tej pory, więc pewnie teraz ciężkie 3 mce przede mną, no cóż...
takie uczucie jakby mi się tam rozwarcie robiło:) chodzę jak kaczka przez to:)

Madzia, ja tez chod kaczkowy stosuje :P kaczka na sloniowych nogach jestem i z parowkami zamiast palcow lol
Dziewczyny, mnie ostatnio w nocy z lewa stopa sie stalo, nie mialam w niej czucia..

Ciekawa jestem, czy ruszyły moją żelazną szyjkę, bo ją też czuję.
. Uroki końcówki ciąży.
[/urldziewczyny stosujecie poduszke do spania dla ciezarnych

chociaż od jakiegoś czasu nawet z nią nie jest jakoś super wygodnie

to 45 euro na allegro taka bliźniacza znalazłam za90 zł musze to przemyśleć

i fajnie było do momentu gdy mój tatuś nie wypalił do mojego męża imieniem mojego pierwszego męża..... 
Niby P. przyjął to spoko, tata przepraszał, że nie wie skad mu się to wzięło, - ale wiecie - niesmak pozostał 

Mniej wiecej od 21.30 mam skurcze co 6/8/4 minuty, na początku bardzo krótkie, teraz dłuższe (25-35 sek) na przemian z krótkimi (10-15sek). Pojawiła sie "żywa" krew, na początku ze sluzem (resztki czopa jak mniemam), teraz sama krew - nieduzo. Chodzę, krecenie tyłkiem na piłce i zastanawiam sie, czy to juz czas zeby udać sie do szpitala? Wody nie odeszły, trudno jest o tych skurczach powiedziec, ze są regularne. Nie chce jechać za wcześnie, wole pierwsza fazę przejść w domowym zaciszu, nie w szpitalnej atmosferze.
Ula, śmigaj te nalepki nalepkać i czekamy na zdjęcia, skoro na brzuszkową sesję nie ma co liczyć w najbliższym czasie
Nalepki może przyjdą dzisiaj kurierem ;-) A cos z sesji i tak wkleję nawet jak juz sie rozpakuję ;-))) (no chyba że wyjdą tylko te rozebrane zdjecia
).
Skurcze nadal sa ...ale przez to wszysko wogole na to nie zwracalam uwagii chyba sie przyzwyczailam...