Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
staram sie byc usmiechnieta dla brzdaca ale to trudne...
ale tylko tyle nam juz teraz pozostało - Mama wyjdzie z tego, a Mlauch, tak jak Starszak Ci wszystko wynagrodzi juz w pierwszych chwilach - dzielna z Ciebie Kobieta 
Ja się boję trochę tego jutrzejszego ściągania szwu
Zobaczymy jak efekt, ale samo przeżycie rewelacyjne - naprawde czułam sie jak modelka
A zapomniałam spytać jak rozwiązałaś ostatecznie "problem" opalenizny ?
Chociaż stwierdziła, że szkoda, że nie wzieła ze sobą podkładu dla kobiet czarnoskórych, bo lepiej by wyrównał
18 tki jak nam się easy rozpakowała, to będzie najdłuższe pogrubienie w historii
Oczywiście naczytałam się wczoraj o rozchodzeniu się spojenia i wpadłam w panikę.

Ja kupiłam herbatkę z pokrzywy bo podobno dobra na anemię i na jednej stronie piszą w ciaży nie pić bo nie ma danych na temat wpływu na dziecko , a na innej pić w ciaży bo jest dobra na wszystko ( byle nie w nadmiarze )

jak pijecie ją , na czczo czy nie koniecznie ?

? Dzisiaj 36 tydz+4 dz. Miałyście takie dolegliwości tak wcześnie?
Fakt, nie piję nic już 2-3 godziny przed snem i w ciągu dnia biegam co chwilę do kibelka (bo bardzo dużo piję). Mam za to mega zaparcia od ponad 2 tygodni 
judytka a jadasz kiwi ?
Musze się ratować czym się da, bo fatalnie się czuję przez te zaparcia.

Ja też tylko raz w nocy wstaje
Czyli to jest tak, że są różne egzemplarze nocnych sikawek! My należymy do tej samej rasy --
Sam się trochę wzruszył, ale jak to facet, bez okazywania większych emocji. To na pewno hormony ciążowe
Dobrze, że to było w domu a nie w kinie, bo taki płacz i odgłosy jakie wydawałam, to by był wstyd 
ale na dzień dobry kopniak w pępek ale fajny był
\
?