Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Skurcze mam co 2 minuty, bolesne tak ze wyje i ledwo oddycham, ale rozwarcie nie postępuje. Na porodowce jak lezalam pod KTG to sie wyciszyly, ale jak tylko pochodzilam i pokrecilam sie na piłce to wróciły tak samo mocne.
Ale mecze sie juz 12 godzin a postępu nie ma. Teraz jestem na patologii i czekam na jakiś postęp, staram sie chodzić jak najwiecej ale juz mi sie robi słabo z bolu ;(
Dostałam buscolizyne w tyłek podobno przeciwbólowo i na wspomaganie rozwierania szyjki. Net mam słaby jak cholera i nie moge nic znaleść na ten temat - poszukajcie proszę info i napiszcie.
Chciałabym moc napisać wam ze Ida jest juz ze mną...
Edzia, my często narzekamy z jednym maluchem, a Ty masz dwa słodkie cieżary, więc się nie krępuj
ewnie tak, dzisiaj zapadnie decyzja kiedy i jak rodzimy :) nie moge sie doczekac juz, siedze jak na szpilkach heh
Ja teraz z tym sikaniem mam coś powalone, bo chwilę po opróżnieniu pęcherza znów chce mi się siusiu No i oczywiście w nocy mam conajmniej dwie wyprawy kibelkowe.
A żadna z Was nie piję herbaty z liści malin? Sama jestem
Dziewczyny pomóżcie od dwóch dni synuś jest bardzo aktywny, wierci się i przeciąga, brzuch mnie okropnie boli od tego i jest praktycznie cały czas twardy. Macie też takie objawy?